Membrii OMEGA X lansează o declarație după ce s-a dezvăluit că au fost abuzați de directorul agenției și deschid un nou cont de Instagram

OMEGA X Releases Group Statement On Their CEO’s Abuse + Opens New Instagram Account Unattached To Agency

Membrii trupei OMEGA X au postat o declarație de grup după ce au creat un nou cont de Instagram care nu se află sub controlul agenției.

Luna trecută, unul dintre fanii OMEGA X a relatat pe Twitter că l-a văzut pe directorul executiv al agenției SPIRE Entertainment lovindu-i pe membri după concertul din Los Angeles. Fanul a postat, de asemenea, o înregistrare audio în care directorul țipă la grup.

Pe măsură ce relatarea fanului a atras atenția online, alții au început să apară cu propriile relatări despre comportamentul violent al CEO-ului, unii atrăgând atenția asupra unei femei care i-a agresat verbal pe membrii grupului în Chile.

Inițial, SPIRE Entertainment a lansat o declarație în care susține că OMEGA X și agenția „și-au rezolvat toate neînțelegerile”, iar CEO-ul a negat că ar fi avut loc vreun abuz într-un interviu telefonic cu SBS News. Cu toate acestea, în cadrul aceluiași reportaj, SBS News a difuzat înregistrările video ale incidentului din Los Angeles surprins în înregistrarea audio, care păreau în mod clar să fie în contradicție cu afirmațiile directorului.

Întrucât controversa a prins proporții tot mai mari, SPIRE Entertainment a anulat zborurile directorului și ale tuturor membrilor OMEGA X înapoi în Coreea, provocând o mare îngrijorare pentru siguranța idolilor. Cu toate acestea, membrii OMEGA X au reușit în cele din urmă să se întoarcă în țară, după ce au plătit noile zboruri din buzunarul personal.

Pe 6 noiembrie, OMEGA X a rupt în sfârșit tăcerea pentru a vorbi personal despre situația cu agenția. După ce au deschis un cont nou de Instagram, fără legătură cu SPIRE Entertainment, cei unsprezece membri ai grupului au postat o declarație comună în care au mulțumit fanilor pentru sprijin și au anunțat planurile lor de viitor.

OMEGA X, un grup format în întregime din idoli care au debutat deja în alte grupuri (dintre care majoritatea s-au destrămat), a dezvăluit motivul pentru care a durat ceva timp să vorbească. Potrivit idolilor, au fost nevoiți să dea dovadă de prudență deoarece au semnat anterior un acord „sub presiune”, în care se preciza că vor trebui să își asume „responsabilitatea juridică, civilă și penală” dacă vor posta pe rețelele sociale fără permisiunea agenției lor.

Declarația integrală este următoarea:

Bună ziua.

Am creat acest mic spațiu de comunicare pentru că am vrut să le mulțumim fanilor care ne iubesc și oamenilor care ne încurajează și, de asemenea, am vrut să vă informăm direct despre situația actuală.

Sub presiunea celor de la SPIRE Entertainment, noi, membrii OMEGA X, am semnat anterior un acord conform căruia „dacă vom încărca postări pe rețelele de socializare fără a consulta compania, va trebui să ne asumăm răspunderea juridică atât civilă, cât și penală”. Prin urmare, vă rugăm să ne înțelegeți în ceea ce privește faptul că, deși am vrut să reluăm comunicarea cu fanii noștri cât mai curând posibil, a trebuit să fim precauți până când ne-am dat seama de poziția noastră cu privire la Spire Entertainment.

Deși au existat momente fericite după ce am început activitățile noastre de grup, a trebuit să îndurăm și momente dureroase. În plus, atunci când suferința noastră a devenit recent cunoscută în lume, am fost îngrijorați că tot ceea ce am realizat până acum se va evapora și se va transforma în fum. Cu toate acestea, am decis acum să ne lăsăm temerile în urmă și să ne adunăm curajul împreună.

Grupul nostru a fost o a doua șansă pentru cei unsprezece membri, care s-au reunit după ce s-au ridicat din momente dificile de disperare și au refuzat să renunțe la visuri.

Singurul lucru care ne-a dat puterea de a nu renunța la visurile noastre și de a ne asuma o nouă provocare au fost fanii care ne așteaptă, cred în noi și ne încurajează. Mulțumită fanilor noștri, am reușit să rezistăm în ultimii doi ani. Au fost zile în care am primit un tratament atât de nejustificat din partea agenției noastre, încât ne-a venit să plângem, dar singura noastră sursă de putere care ne-a permis să îndurăm totul a fost amintirea încurajărilor fanilor noștri și citirea repetată a mesajelor lor de susținere în timp ce încercam să adormim.

Așa cum am făcut și până acum, plănuim să continuăm să ne urmărim visurile până la final. Ne vom prezenta din nou în fața fanilor noștri cu muzică și spectacole bune. Cei unsprezece membri ai noștri, care au cu toții același scop, și fanii noștri, care ne împărtășesc visul, sunt cele mai prețioase lucruri din lume pentru noi și nu vrem să îi mai pierdem niciodată.

Deoarece mulți oameni și-au făcut griji și ne-au așteptat, ne cerem scuze pentru întârzierea cu care am furnizat această actualizare. Vă mulțumim că ați citit sentimentele noastre sincere, pe care am avut curajul să le împărtășim, până la final.

Vă mulțumim.

Cu sinceritate, OMEGA X.

Puteți urmări pagina de Instagram a trupei mai jos:

sursă

Un gând despre „Membrii OMEGA X lansează o declarație după ce s-a dezvăluit că au fost abuzați de directorul agenției și deschid un nou cont de Instagram

  1. Pingback: Doamna CEO ce a asaltat membrii OMEGA X a demisionat + agenția cere scuze pentru cele întâmplate | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s