Actorul Oh Young Soo din „Squid Game” este pus sub acuzare pentru agresiune sexuală

“Squid Game” Star Oh Young Soo Indicted On Charges Of Indecent Assault + Actor Denies Allegations

Oh Young Soo, unul dintre principalele vedete ale serialului „Squid Game”, a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală.

Pe 25 noiembrie, s-a raportat că Biroul de Procuratură Suwon l-a pus sub acuzare pe Oh Young Soo fără detenție cu o zi înainte, sub acuzația de agresiune sexuală. Oh Young Soo este acuzat că a atins în mod nepotrivit corpul unei femei la mijlocul anului 2017.

Poliția a primit plângerea victimei în decembrie 2021 și a transmis documentele aferente cu avizul de punere sub acuzare către autoritățile superioare în februarie 2022. La cererea procurorului pentru o anchetă suplimentară, poliția a intervievat martorii, a analizat opiniile avocaților și a decis să nu transfere cazul în aprilie.

Întrucât victima a făcut apel la decizia poliției, de atunci procuratura a reinvestigat cazul. În timpul anchetei procurorului, Oh Young Soo ar fi negat acuzațiile.

Oh Young Soo a comentat prin intermediul JTBC: „Eu doar am ținut-o de mână pentru a o ghida în jurul lacului. Mi-am cerut scuze pentru că persoana respectivă a spus că nu va face un scandal din cauza asta, dar nu înseamnă că recunosc acuzațiile.” Cu toate acestea, procurorul a considerat că a asigurat dovezi pentru a susține acuzația de hărțuire și a transferat cazul la proces.

Oh Young Soo a apărut în serialul Netflix „Squid Game”, în rolul lui Oh Il Nam, care suferă de o tumoare pe creier, și a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la categoria TV la premiile Globul de Aur din Statele Unite în luna ianuarie a acestui an.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s