Fanii și angajații de la BlockBerry Creative o apără pe Chuu după declarația agenției

Blockberry Creative announces Chuu is officially removed from LOONA, group  to continue as 11 members

Fanii și personalul trupei LOONA o apără pe Chuu după acuzațiile făcute de BlockBerry Creative.

După cum s-a raportat anterior, Chuu a fost eliminată oficial din LOONA din cauza „abuzului de putere”, agenția motivând că artista a folosit un limbaj abuziv față de personal. Cu toate acestea, fanii vorbesc acum în numele lui Chuu, susținând că BlockBerry Creative încearcă să o reducă la tăcere pe Chuu.

Fanii au comentat pe rețelele de socializare: „Chuu vorbește împotriva faptului că este suprasolicitată și maltratată, iar BlockBerry o numește abuzivă. Vreau ca acea companie să fie închisă”, „Doamne ferește ca cineva să vrea să primească banii pentru care lucrează în loc să fie folosit ca pe o vacă de muls pentru o companie căreia nu-i pasă de tine” și „Își dă seama compania respectivă că, practic, Chuu a adus-o unde este acum?

Unul dintre scriitorii seriei „Chuu Can Do It” a vorbit și el despre situație, spunând: „Abuz de putere, asta e foarte amuzant. Chiar și atunci când era obosită, Chuu își făcea griji în cazul în care personalul nu ar fi fost plătit. Odată m-am simțit frustrată și i-am spus: ‘Hei, Chuu. Fă-ți griji mai întâi pentru tine’. Ea spunea că, după ce a trecut ea însăși prin asta și știind cât de greu este, nu putea suporta să vadă asta. Toată lumea știe că nu a avut parte de un tratament adecvat. Oricum, ea va fi bine, din moment ce îi tratează atât de bine pe ceilalți.”

Un fotograf care a lucrat cu LOONA în mai multe rânduri a mai declarat: „Îmi amintesc mereu că, de fiecare dată când aveam o ședință foto, Chuu mă îmbrățișa călduros și mă motiva. Căldura membrelor LOONA. Întotdeauna vă susțin cu drag.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s