9 din membrele LOONA ar fi cerut suspendarea contractelor + BlockBerryCreative neagă zvonul

9 LOONA Members Reportedly File Injunctions To Suspend Contracts + BlockBerryCreative Denies

BlockBerryCreative neagă că 9 membre LOONA au cerut suspendarea contractelor cu agenția și oferă un comunicat suplimentar cu privire la excluderea lui Choo din grup.

Pe 28 noiembrie, echipa de știri de divertisment a JTBC a raportat că HeeJin, HaSeul, YeoJin, Kim Lip, JinSoul, Choerry, Yves, Go Won și Olivia Hye de la LOONA au depus acțiuni în instanță solicitând suspendarea valabilității contractelor lor exclusive cu BlockBerryCreative. În total este vorba de nouă membre, cu excepția lui Chuu (care a fost eliminată din grup săptămâna trecută), HyunJin și ViVi.

Potrivit raportului, membrele  au depus cererile deoarece au considerat că încrederea în BlockBerryCreative a fost ruptă fiind dificil să își continue activitățile cu agenția.

Când BlockBerryCreative a fost contactată pentru un răspuns, agenția a comentat pur și simplu că raportul nu este adevărat.

Anterior, în aceeași zi, agenția a oferit o declarație suplimentară cu privire la anunțul despre „eliminarea lui Chuu din echipa LOONA care a fost postat prin cafeneaua fanilor pe 25 noiembrie. O aveți mai jos tradusă:

Bună ziua. Acesta este BlockBerryCreative.

Agenția oferă o declarație suplimentară cu privire la anunțul despre „eliminarea lui Chuu din echipa LOONA ” care a fost postat prin cafenea fanilor pe 25 noiembrie.

Acest anunț a fost un anunț cu informații care explică situația actuală și prin care se cerea înțelegere tuturor fanilor care au arătat dragoste față de LOONA pentru mult e timp. Nu a fost scris cu scopul de a expune publicului și mass-mediei abuzul de putere al lui Chuu.

Timp de câteva zile după anunț, agenției i s-a spus să furnizeze dovezi pentru motivul înlăturării lui Chuu și au fost publicate articole cu informații precum „Chuu nu este acel gen de persoană” și „compania este cea care face rău”.

Anunțul pentru fani a fost postat pe 25 noiembrie în jurul orei 17, ora Coreei, și a fost un anunț al agenției care explică schimbarea cursului de acțiune al lui Chuu și motivul îndepărtării ei fanilor și celor care susțin LOONA și nu a fost un raport cu privire la anumite dezvăluiri.

Desigur, este firesc să explicăm motivul înlăturării ei și este dreptul lui Chuu și al personalului care a fost vătămat să ofere adevărul sau dovezile în acest sens.

În ceea ce privește faptele relevante, dacă există ceva nedrept sau ceva care ar trebui corectat, aceasta este o problemă pe care persoanele direct implicate ar trebui să o dezvăluie. Agenția a terminat deja de confirmat incidentul care a avut loc între Chuu și membrul personalului și am lansat o declarație în acest sens.

Vă rugăm să vă abțineți de la a lansa rapoarte speculative fără dovezi și comentarii rău intenționate și zvonuri care defăimează agenția cu privire la această notificare a fanilor în viitor. Agenția va coopera în furnizarea de informații și dovezi privind limbajul violent și abuzul de putere dacă Chuu și victima sunt de acord.

În plus, vă cerem din nou sincer să vă abțineți de la a face rapoarte speculative discriminatorii și nefondate, astfel încât membrele LOONA să nu fie rănite de acest incident și să poată începe din nou activitățile echipei.

Ce părere aveți?

 

Sursa: soompi

 

Un gând despre „9 din membrele LOONA ar fi cerut suspendarea contractelor + BlockBerryCreative neagă zvonul

  1. Pingback: LOONA lansează primul teaser pentru revenirea cu 11 membre din luna ianuarie | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s