Hook Ent. neagă că CEO-ul agenției a împrumat 2,5 milioane USD din banii Lee Seung Gi pentru un apartament de lux

Hook Entertainment Responds To Reports Of CEO Using Lee Seung Gi’s 4.7 Billion Won Loan To Buy Luxury Apartment

Lee Seung Gi și-a împrumutat în trecut agenția cu milioane de dolari, fără dobândă și pe termen lung!

Pe 26 noiembrie, postul de știri coreean 10Asia a raportat că, între 2014 și 2021, Lee Seung Gi l-a împrumutat pe CEO-ul Hook Entertainment, Kwon Jin Young, cu 4,725 miliarde woni (aproximativ 3,538 milioane dolari) cu dobândă zero.

În plus, 10Asia a raportat că, în acea perioadă, Kwon Jin Young a cumpărat o reședință de 3,4 miliarde de woni (aproximativ 2,5 milioane de dolari) în celebrul complex de apartamente de lux Hannam the Hill – și a plătit-o în numerar. Momentul achiziției a stârnit speculații că Kwon Jin Young ar fi folosit pe termen scurt împrumutul lui Lee Seung Gi pentru a cumpăra un apartament pentru ea însăși. Apartamentul în cauză este evaluat acum la peste 7 miliarde de woni (5,2 milioane de dolari).

Pe 27 noiembrie, Hook Entertainment a răspuns la raport declarând simplu: „[Reședința] Hannam the Hill este afacerea personală a lui Kwon Jin Young și nu are nimic de-a face cu Hook Entertainment”.

De asemenea, CEO-ul Kwon Jin Young a comentat: „[Achiziția apartamentului] nu are nimic de-a face cu Lee Seung Gi”.

La începutul acestei luni, a fost dezvăluit că Lee Seung Gi a trimis o certificare a conținutului către Hook Entertainment, solicitând dezvăluirea transparentă a plăților. Dispatch a publicat apoi un raport în care susținea că Lee Seung Gi nu a primit niciodată niciunul din veniturile sale din muzica lui de la agenție, reprezentantul legal al lui Lee Seung Gi adăugând că vedeta a fost insultată și amenințată atunci când a cerut un desfășurător al veniturilor.

Cu toate acestea, Hook Entertainment a negat acuzațiile făcute de Dispatch, susținând că au analizat toate detaliile financiare relevante cu Lee Seung Gi și i-au plătit tot ce i se datora atunci când și-a reînnoit contractul exclusiv în 2021.

Sediul Hook Entertainment a fost recent percheziționat și i s-a pus temporat sechestru de către Divizia de Investigare a Infracțiunilor Grave a Agenției Naționale de Poliție din cauza suspiciunii de delapidare de către unii dintre șefii săi.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s