BTS, MONSTA X, ASTRO și actorul Kim Young Kwang, suprinși în același cadru la petrecerea „Love Your W 2022”

Petrecerea revistei W Korea oferă un regal de vizuali cu BTS, MONSTA X, ASTRO și actorul Kim Young Kwang!

Una dintre cele mai recente fotografii lansate de la petrecerea „Love Your W 2022” a revistei W Korea a captat atenția internauților, devenind imediat virală.  

În această fotografie, membrii BTS RM și J-Hope, împreună cu membrii MONSTA X Minhyuk și Hyungwon, Cha Eun Woo de la ASTRO și actorul Kim Young Kwang sunt pozați stând împreună. Alături de Kim Young Kwang se află și directorul Man Contents al W Korea, Choi Jinwoo. Pe masă sunt și două pahare de șampanie,

Eunwoo este deja apropiat de membrii BTS, în special de Jungkook și J-Hope, și a participat la petrecerea Jack in the Box dată de rapper pentru un cerc exclusivist. La fel, J-Hope și Hyungwon se cunosc de foarte multă vreme. Minhyuk este prieten bun cu Rocky din ASTRO, iar MONSTA X și ASTRO se cunosc de mult timp și se întâlnesc ocazional în timpul liber. Au fost și alte imagini neoficiale lansate pe internet, cum ar fi cea de mai jos:

La această fotografie, mulți internauți au comentat: „Această combinație este o nebunie”, „O petrecere între prinți”, „Toți frumoșii”, „Este Cha Eun Woo cu adevărat uman?”

Cu adevărat copleșitor să privești fotografia în ansamblu! 

 

Surse: allkpop, koreaboo

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s