DK din trupa SEVENTEEN devine viral după ce împărtășește vorbe înțelepte în legătură cu dragostea de sine

Fanii îi iubesc onestitatea lui DK!

DK din trupa SEVENTEEN devine viral pe rețelele sociale pentru vobele sale înțelepte în legătură cu încrederea în sine și iubirea față de sine, iar fanii adoră faptul că este onest. Prin lansarea recentă a interviului său  de la Dive Studios, DK se deschide în legătură cu perspectiva sa asupra pozitivității și importanța împărtășirii energiei pozitive.

DK: „Cred că am tras prea mult de mine pentru că am simțit diferența dintre idealul pe care mi l-am propus și realitate. M-ar face foarte fericit dacă energia pozitivă pe care v-o dau se împrăștie ca un domino.

DK este un membru cunoscut de fani pentru faptul că este dur cu el însuși și muncește cu sârguință când vine vorba de muzică și aptitudinile sale.

Acesta a vorbit de asemenea despre dezvoltarea personală și a fi în stare să te iubești așa cum ești.

DK: „Mi-aș da 40/100 de puncte dacă ar trebui să-mi dau un punctaj, dar îmi este greu să fiu blând cu mine. ‘DK, cred că ești prea strict cu tine.’ În timp ce nu ești la fel de strict cu tine ca înainte, tot îmi doresc să te iubești și să te respecți mai mult.

La final idolul a vorbit despre beneficiile de accepta noi provocări și de a face față dorinței de a fi „perfect” la orice încerci.

DK: „Dacă ți-e frică să accepți o provocare, spune-ți că este în regulă să eșuezi de mai multe ori și că nimeni nu este perfect. Nu-ți face griji despre ce cred ceilalți oameni și concentrează-te doar pe tine.

Fanii s-au uitat la modul de gândire a lui DK și greutățile sale, ce i-ar putea ajuta să-și construiască idei ce i-ar încuraja să se dezvolte personal.

Sursa: koreaboo

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s