Interviu exclusiv: Song Joong Ki vorbește despre drama „Reborn Rich” și altele

Exclusive Interview: Song Joong Ki Talks About His “Reborn Rich” Characters, Chemistry With Co-Stars, And More

Actorul a fost invitat să ia parte la un interviu propus de către Soompi!

După ce a avut loc ceremonia de premiere a dramei „Reborn Rich”, actorul Song Joong Ki a fost invitat să răspundă la câteva întrebări referitoare la filmări, chimia dintre colegi pe platoul de filmare și multe altele. Haideți să vedem cum a decurs interviul!

1.Întrebare: În această dramă, ai jucat un rol dublu. Cum ai reușit să exprimi diferența dintre cele două personaje, Yoon Hyun Woo și Jin Do Joon? Care a fost cel mai dificil aspect în interpretarea acestor personaje?

Răspuns: „În timp ce mă pregăteam pentru filmările „Reborn Rich”, m-am concentrat mult pe aspectul meu fizic. Când am interpretat personajul lui Yoon Hyun Woo, am purtat ochelari pentru prima dată în viața mea, iar pentru a-l portretiza pe Jin Do Joon, am pregătit multă recuzită și ținute pe care le-ar f purtat un student. La început, mă gândeam că este doar o persoană care joacă două roluri, dar când Yoon Hyun Woo a intrat în corpul lui Jin Do Joon, am ajuns la concluzia că am doar un personaj. După aceea, am putut să-mi joc rolul ai ușor.”

2.Întrebare: Dacă ar fi să te naști din nou, ca în această dramă, ce fel de viață ai vrea să trăiești, excluzând viața de actor? De asemenea, dacă ar fi să te întorci în trecut, la ce vârstă ai vrea să revii?

Răspuns: „Este greu să-mi imaginez altceva în afară de viața de actor.Dacă aș putea să mă întorc în timp, aș vrea să mă întorc în primul an de facultate.”

3.Întrebare: „Cât de similară este personalitatea ta cu a lui Yoon Hyun Woo?

Răspuns: „Cred că undeva între 60 și 70%. Simt că suntem asemănători deoarece avem câte o latură rece și nonșalantă. O diferență dintre noi ar fi faptul că eu râd mult, dar el nu.”

4.Întrebare: Când începi un proiect, ai o metodă specială de a deveni apropiat cu ceilalți colegi?

Răspuns: „Cred că tind să-mi arăt sinceritatea. Cel mai important lucru este să pot să mențin o conversație și să încerc să găsesc interese comune în timp ce luăm masa împreună sau exersăm.”

5.Întrebare: Partida de biliard dintre tine și Jin Yang Chul (interpretat de Lee Sung Min) a fost o scenă memorabilă încă din teaser. Care a fost chimia dintre tine și actorul Lee Sung Min?

Răspuns: Am avut o chimie naturală cu Lee Sung Min. El m-a pus pe primul loc des și a fost foarte grijuliu cu mine, astfel încât am putut echilibra actoria chiar și fără conversații complexe. Abia așteptam să lucrez cu el și a fost într-adevăr o experiență grozavă.”

6.Întrebare: Există multe kdrame cu tema răzbunării. Ce element face „Reborn Rich” o dramă specială?

Răspuns: „Cred că este mai interesantă, deoarece este acea răzbunare care te face să te gândești mai mult la proces și la reflectare asupra persoanei tale, mai degrabă decât la rezultatul obținut.”

7.Întrebare: Ce iei în considerare atunci când alegi un nou proiect?

Răspuns: „Narațiunea acelui proiect. Cred că direcția în care merge drama este cea mai importantă. Încerc să aleg proiecte care sunt interesante și care merită vizionate de telespectatori.”

8.Întrebare: La ce te aștepti, din punctul de vedere al unui actor, atunci când începi un nou proiect?

Răspuns: „Oamenii cu care lucrez. Aștept cu nerăbdare să finalizez proiectul împreună cu oameni noi, inclusiv actori și membri ai personalului.”

9.Întrebare: Vă rugăm să împărtășiți un eveniment memorabil care a avut loc pe platoul de filmare!

Răspuns: „Fanii pe care i-am întâlnit în Turcia mi-au lăsat cea mai frumoasă impresie. Am fost surprins să văd atât de mulți fani turci care au fost acolo și care vizionează kdrame, amitindu-și chiar și detaliile. Am simțit cât de mult le plac dramele coreene, așa că nu voi uita acest lucru.”

10.Întrebare: „Telespectatorii sunt curioși de relația dintre personajul tău și cel a lui Shin Hyun Been, care nu a fost încă dezvăluit. Care a fost chimia dintre tine și actriță?

Răspuns: „Am cunoscut-o pe Shin Hyun Been prin intermediul acestui proiect. Ea are o perspectivă foarte largă și un instinct aparte față de ceilalți. M-a ajutat mult, iar chimia noastră a fost una cool.”

11.Întrebare: Puteți să vă adresați fanilor internaționali?

Răspuns: „Bună! „Reborn Rich” progresează pe măsură ce introduce evenimente care s-au întâmplat de fapt în societatea coreeană încă din anul 1980. Aceste incidente nu sunt cunoscute de către toată lumea. Consider că ar fi mai distractiv să căutați informații pe internet în timp ce urmăriți drama. Vizionare plăcută!”

 

sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s