bugAboo anunță destrămarea grupului

bugAboo Announces Disbandment

Trupa de fete își anunță destrămarea oficială.

În data de 8 decembrie, agenția ATEAM a lansat o declarație oficialăprin intermediul căreia a anunțat faptul că trupa de fete bugAboo își va relizia contractul și se va destrăma. Mai jos aveți declarația!

„Bună ziua. Suntem ATEAM Entertainment.

În primul rând, dorim să ne exprimăm recunoștința față de fanii care au susținut și iubit trupa de fete bugAboo. Dorim să vă oferim informații despre activitățile viitoare ale fetelor.

bugAboo, un grup care a muncit foarte mult încă de la debut primind multă dragoste din partea fanilor, își va opri activitățile începând cu ziua de astăzi. Agenția și membrele au decis să finalizeze activitățile și să-și rezilieze contractele exclusive, după o lungă discuție și analiză.

Ne exprimăm încă o dată recunoștința pentru tot sprijinul și ne cerem scuze pentru oferirea unor vești atât de bruște fanilor care au iubit bugAboo. Vă rugăm să vă arătați sprijinul și dragostea față de membre în noile lor începuturi. Mulțumim!”

bugAboo a fost o trupă de fete formată din șase membre, acestea fiind: Choyeon, Yoona, Rainie, Zin, Eunchae și Cyan. Fetele au debutat în anul 2021 cu melodia „bugAboo”.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s