Sojang susține că Jinni a fost dată afară din NMIXX deoarece se află într-o relație cu un alt idol

Faimosul YouTuber dă startul unor zvonuri privind motivul pentru care artista ar fi părăsit trupa.

În data de 9 decembrie, a fost anunțat faptul că Jinni ar fi părăsit trupa de fete NMIXX din motive personale. Cu toate acestea, unii fani au speculat faptul că aceasta ar fi fost dată afară din grup, motivul fiind defapt altul. Aceștia au început zvonurile, deoarece Jinni a menționat într-un interviu recent entuziasmul pe care îl simte privind revenirea NMIXX.

Tot în aceeași zi, faimosul influencer Sojang a postat un videoclip pe Youtube, în care afirmă faptul că știe adevăratul motiv al plecării ei. Acesta a dezvăluit că era conștient de posibilitatea ca Jinni să părăsească grupul, deoarece a primit informații conform cărora aceasta se întâlnea la diferite hoteluri cu un alt idol masculin.

Sojang a explicat că există o persoană care i-a comunicat un eveniment recent, după ce un anumit artist al unei agenții muzicale cunoscute ar fi fost văzut împreună cu Jinni în diferite locații, mai ales noaptea. Informatul nu a reușit să îi fotografieze pe cei doi, deoarece, după spusele sale, era mult prea întuneric.

YouTuber-ul a dezvăluit și numele posibilului iubit al lui Jinni: Steve din YOUNITE. Acesta a menționat vârsta idolului, care a împlinit în acest an 21 de ani, în timp ce Jinni este încă minoră. Astfel că, dacă evenimentele ar fi reale, cei doiar comite o infracțiune vizitând împreună hotelurile fără acordul părinților ei.

În schimb, Steve ar risca și o pedeapsă legală în cazul în care se dovedește faptul că întreținea relații sexuale cu o minoră.

Sojang a mărturisit că s-a simțit sceptic în ceea ce privește informația persoanei, după ce nu au existat fotografii. Totuși, fanii trupelor NMIXX și YOUNITE au răspândit rapid zvonul. De asemenea, influencer-ul a susținut ideea că Jinni este într-o relație cu Steve încă dinaintea debutului său.

Conform conversației pe care Sojang a avut-o cu informatorul, Jinni nu era bine cunoscută publicului, astfel că a continuat să viziteze hotelurile pe ascuns, deși avea părul nuanțat în diverse culori evidente. De asemenea, a adăugat faptul că există posibilitatea ca JYP Entertainment să o dea afară pe Jinni, după ce aceasta și-ar fi stricat cariera din cauza unui băiat.

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s