[CCC] Fetele din ALICE sunt criticate după ce o imită pe Wonyoung din IVE

Internauții au păreri împărțite despre gesturile fetelor.

În data de 10 decembrie, un internaut a postat un videoclip pe o comunitate de discuții online, criticând trupa de fete ALICE. Se pare că recent, acestea au apărut într-un clip video în care au mâncat căpșuni, folosindu-se de ambele mâini.

La scurt timp, acestea au fost criticate de unii fani, care au susținut că fetele râd de Wonyoung din IVE, care a ajuns virală după ce a mâncat o căpșună cu ambele mâini. Totuși, au existat persoane care le-au luat apărarea membrelor ALICE. Haideți să vedem câteva dintre acestea!

  1. V-ați întors iar la acel videoclip? Iar faceți presupuneri eronate, încercând să îi faceți pe fanii lui Wonyoung să împrăștie ură? Chiar și unii dintre fanii ei au considerat că videoclipul este ridicol și preferă să nu mai discute despre asta.
  2. Mentalitatea de victime a fanilor lui Wonyoung este una severă. Sunt atât de sensibil și aruncă vorbe urâte altor idoli. Își vor începe din nou repertoriul plictisitor.
  3. Nu trebuiau să-și bată joc de senioara lor…
  4. Ele nu au avut intenția de a-și bate joc de Wonyoung! Li s-a părut amuzant să mănânce în acel mod la o vârstă matură, nu făceau referire la ea! De asemenea, această postare nu este despre opinia fanilor lui Jang Wonyoung.
  5. Mi se pare că e foarte clar modul în care se amuză cu subînțeles pe seama lui Wonyoung…E evident.
  6. Fanii artistei au spus că videoclipul cu ea mâncând acea căpșună este unui penibil. Serios,v-ați vândut conștiința? Când Jang Wonyoung a mâncat căpșuna cu două mâini, nu era Nate Pann locul în care oamenii o urau cel mai tare? Acum iar ajungeți aici cu acele critici.
  7. Dacă nu o aperi, nu te poți considera fanul ei, Complexul de inferioritate e real!

Tu ce părere ai?

sursa: allkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s