Jang Gyuri mărturisește motivul pentru care a părăsit fromis_9

Jang Gyuri To Leave fromis_9 Following Contract Expiration | Soompi

Jang Gyuri mărturisește de ce a părăsit trupa fromis_9!

Când Jang Gyuri a părăsit fromis_9, au apărut speculații cum că artista ar fi părăsit compania din cauza unui scandal între membrele trupei. Într-un interviu recent, cântăreața devenită mai nou actriță a mărturisit „adevărul”.

Pe data de 14 decembrie, Jang Gyuri a fost invitată pentru un interviu cu ocazia finalului serialului SBS, „Cheer Up”. În timpul interviului, Gyuri a răspuns la câteva întrebări despre schimbarea carierei, de la idol la actriță, relația cu membrele din trupa fromis_9 și sprijinul oferit de fanii săi.

Jang Gyuri Reveals Real Reason She Left fromis_9, Squashing Discord Rumor

Când a fost întrebată despre părăsirea trupei fromis_9 și decizia de a-și urma cariera de actriță, Jang Gyuri a explicat:

Am crescut alături de fetele din trupă, iar datorită fromis_9, am avut multe rezultate pozitive. În timpul ultimelor promoții, am câștigat cinci premii muzicale la spectacole și am obținut titlul „Career High”. Atunci m-am gândit ‘Ce-ar fi să-mi urmez visul?’ M-am gândit că ar fi un moment bun să am încredere în celelalte membre, să le privesc de la depărtare și să fac un pas înainte spre a-mi împlini propriul vis, pentru că am muncit din greu în ultimii cinci ani.

Jang Gyuri Reveals Real Reason She Left fromis_9, Squashing Discord Rumor

Apoi a adăgat:

A fost nevoie de mult curaj să iau această decizie. Când am hotărât și informat pe fani, am simțit că încă mă sprijină și mă iubesc. M-am simțit recunoscătoare pentru cei cinci ani de muncă și am vrut să îi răsplătesc cu o treabă bună.

Ținând cont de faptul că unii idoli muncesc și ca idoli, dar și ca actori, Jang Gyuri a mărturisit că inițial a crezut că și ea poate face la fel. Totuși acest lucru ar fi însemnat sacrificarea propriei sănătăți fizice și mentale, pe lângă anxietatea de a-și răni colegele, fapt ce a încurajat-o să părăsească grupul.

Jang Gyuri Reveals Real Reason She Left fromis_9, Squashing Discord Rumor

La începutul filmărilor pentru drama „Cheer Up” făceam ambele activități. Nu mă puteam concentra fizic și mental și simțeam că nu sunt destul de bună, mai ales din punct de vedere fizic. Mai târziu, m-am antrenat pentru album, încurajând echipa, dar îmi era greu să învăț coregrafia. Mi-a părut rău că a trebuit să pierd din greutate și că nu puteam să mă antrenez.Aceasta a mărturisit că a încercat să nu exteriorizeze faptul că îi era greu, dar era vizibil pentru fani și celelalte membre.

Sursa: kpopstarz

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s