Foștii membri TRCNG Jihun, Hyunwoo, Siwoo și Hamin Confirmed vor redebuta în grupul BXB

Former TRCNG Members Jihun, Hyunwoo, Siwoo, And Hamin Confirmed To Re-debut Under New Boy Group BXB

Patru foști membri ai grupului TRCNG vor reveni într-un nou proiect.

Pe 10 ianuarie, Wolfburn a anunțat oficial debutul viitorului lor grup de băieți BXB, dezvăluind videoclipul cu logo-ul grupului. BXB va debuta pe 30 ianuarie.

BXB este format din cinci membri: Jihun, Hyunwoo, Siwoo, Hamin (cunoscut anterior ca și Kangmin) și Jun. Jihun, Hyunwoo, Siwoo și Hamin sunt foști membri ai TRCNG, un grup de băieți format din opt membri care a debutat în 2017.

În martie 2022, membrii TRCNG au apelat la rețelele sociale pentru a anunța desființarea lor după rezilierea contractului. O lună mai târziu, Jihun, Hyunwoo, Siwoo și Hamin s-au alăturat lui Wolfburn (cunoscut anterior ca APR Entertainment).

„BXB” este prescurtarea de la „Boy By Brush” și semnifică dorința grupului de a atrage diverse capitole ale tinereții prin diverse genuri de muzică.

BXB plănuiește să lanseze muzică cu tema teen manhwas (benzi desenate coreene) care descriu diferite emoții prin care trec tinerii, cum ar fi bucuria, tristețea, dragostea, furia și gelozia.

Înainte de știrea debutului oficial al BXB, Jihun, Hyunwoo, Siwoo și Hamin au lansat două tranșe ale proiectului lor pre-debut „Trilogia Tineretului” “Youth Trilogy”,  intitulat „Tristețe, Început, Zbor” (“Sadness, Beginning, Flight”) în cadrul APR PROJECT, ridicând așteptările fanilor pentru re-debutul lor oficial.

Pentru viitorul lor album de debut, BXB va putea să arate ultima poveste a trilogiei de tineri „Flight”, precum și noul început al lui BXB.

Aveți mai jos videoclipul cu logo-ul BXB:

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s