Im Soo Hyang și Kim Jung Hyun sunt predestinați să fie împreună în „Kokdu: Season Of Deity”

Watch: Im Soo Hyang And Kim Jung Hyun’s Mysterious Link Starts To Unravel In New “Kokdu: Season Of Deity” Teaser

K-Drama „Kokdu: Season Of Deity” lansează imagini emoționante cu poveste de iubire dintre personajele lui Im Soo Hyang și Kim Jung Hyun, care se reîntâlnesc în epoci diferite.

„Kokdu: Season of Deity” este o poveste de dragoste fantastică despre un înger al morții pe nume Kokdu (Kim Jung Hyun) care vine în această lume pentru a pedepsi oamenii la fiecare 99 de ani. Când Kokdu o întâlnește pe Han Gye Jeol (Im Soo Hyang), un medic cu abilități misterioase, el începe să lucreze ca medic vizitator.

Teaserul începe în trecut și previzualizează legătura misterioasă a lui Kokdu și Han Gye Jeol. Kokdu comentează cu disperare: „Oricum… mă voi întâlni cu Seol Yi”.

Pentru prima dată în 99 de ani, Kokdu se întoarce pe pământ și se lovește de Han Gye Jeol, precum și de asistenții săi fideli Ok Shin (Kim In Kwon) și Gak Shin (Cha Chung Hwa). În ciuda faptului că este un înger al morții redutabil, dintr-un motiv ciudat, corpul lui Kokdu reacționează instantaneu la toate cererile lui Han Gye Jeol, sugerând legătura lor incredibil de specială.

Dorind să afle mai multe despre Kokdu, Gye Jeol desenează o fotografie cu el pentru a i-o arăta fratelui ei mai mic detectiv Han Cheol (An Woo Yeon). Ea îi spune: „Acea persoană arată exact așa. Du-te să-l găsești.” Exasperat, Han Cheol răspunde: „Te-ai îndrăgostit din nou atât de repede?”

Pe măsură ce Gye Jeol, care crede în dragostea adevărată, și Kokdu, care bănuiește că Gye Jeol este Seol Yi, încep să petreacă mai mult timp împreună, relația lor începe să crească. Ea îi explică: „Voi întâlni pe cineva care este o persoană bună nu făcând ceva, ci chiar și atunci când nu face nimic.” Kokdu îi replică: „Unde există genul ăsta de persoană?!” Han Gye Jeol răspunde: „Undeva, sunt sigură. Genul ăla de persoană fatidică.”

Aveți teaserul mai jos, precum și alte noi instantanee care vă vor mișca:

Serialul are premiera pe 27 ianuarie.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s