Un idol devenit actor ar fi sedus o femeie căsătorită care a divorțat

An Idol-turned-actor Allegedly Had an Affair with a Married Woman

Un idol devenit actor e dat în judecată pentru că ar fi avut o aventură cu o femeie măritată care a provocat divorțul acesteia din urmă.
Pe 9 ianuarie, a fost raportat că un actor în vârstă de 40 de ani, „A”, a fost dat în judecată pentru că a provocat destrămarea unei familii prin relația sa cu o femeie căsătorită. Soțul ei, „B”, a depus o plângere la Tribunalul Districtual Central din Seul în decembrie 2022.

Potrivit plângerii, soțul a susținut: „Soția mea și „A” s-au întâlnit de cel puțin trei ori la el acasă și au avut o relație înainte de căsătoria noastră”. El a adăugat: „După ce am aflat cu întârziere despre această problemă, am suferit leziuni psihice severe și chiar am primit tratament psihiatric”.

Soția sa a recunoscut că s-a întâlnit ocazional cu „A”, uneori  la el acasă în perioada mai-iunie a anului trecut, dar a susținut că între ei nu a existat nicio relație sexuală.

Pe 9 ianuarie, reporterul/Youtuberul Lee Jinho a lansat un interviu exclusiv cu un bărbat cu a cărui soție ar fi avut o aventură. În timpul interviului, soțul a dezvăluit că soția sa păstrează legătura cu idolul devenit actor. El a spus: „Celebritatea i-a trimis soției mele mesaje de genul „Mi-e dor de tine”, „Hai să bem” și „Hai să ne întâlnim mai des. O sună în fiecare zi”.

Potrivit soțului, celebritatea a fost într-adevăr fostul iubit al soției sale. El a susținut apoi că celebritatea i-a abordat din nou soția în mod intenționat, deși știe că ea este căsătorită. El a mărturisit: „Familia mea s-a distrus. Soția mea l-a dus pe fiul nostru acasă la părinții ei. Au trecut luni de când l-am văzut pe copilul nostru”.

Deși Lee Jinho nu a numit în mod explicit celebritatea în videoclip, a folosit fotografia de profil a lui Choi Jungwon în miniatura videoclipului. Choi Jungwon a fost membru al grupului duo UN, înainte de a urma o carieră ca actor.

 

Surse: sbs star, gstarlive

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s