Park Hyung Sik este un prinț rece în „Our Blooming Youth”

Park Hyung Sik Is A Cold Prince Harboring Deep Pain In “Our Blooming Youth”

K-Drama „Our Blooming Youth” dezvăluie fotografii cu Park Hyung Sik în rolul unui prinț seducător și rece. Ce povestre tristă ascunde acesta?
„Our Blooming Youth” va spune povestea de dragoste a lui Lee Hwan, un prinț moștenitor care suferă din cauza unui blestem misterios, și a lui Min Jae Yi, o femeie genială acuzată pe nedrept că și-a ucis familia. Park Hyung Sik va juca rolul Lee Hwan, prințul care trebuie să curețe numele lui Min Jae Yi, în timp ce Jeon So Nee o va juca pe Min Jae Yi, femeia talentată care va înlătura blestemul lui Lee Hwan.

Lee Hwan este un tânăr prinț  înflăcărat și arogant. Este talentat în artele marțiale și își poate aminti lucruri după ce le-a văzut o singură dată, dar o carte fantomatică care poartă toate blestemele din lume este pe urmele sale. El trebuie să-și învingă blestemul pentru a dovedi instanței că este capabil și demn să conducă țara și este hotărât să treacă peste provocările care planează asupra lui.

Fotografiile recent lansate îl arată pe Lee Hwan ducânduy-și viața de zi cu zi, citind zi și noapte pentru a deveni un adevărat intelectual care își poate conduce poporul și își poate îmbunătăți abilitățile de războinic participând la activități precum tirul cu arcul. Cu toate acestea, o fotografie îl arată suferind de dureri, telespectatorii fiind lăsați să se întrebe care este blestemul lui și dacă va reuși cu adevărat să îl învingă.

„Our Blooming Youth” are premiera în data de 6 februarie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s