Chae Jong Hyeop și Park Eun Bin ar putea juca împreună într-o nouă K-Drama

Chae Jong Hyeop In Talks Along With Park Eun Bin To Reunite For New Drama

Chae Jong Hyeop a primit oferta de a juca într-un nou proiect tv împreună cu Park Eun Bin.

Pe 12 ianuarie, Sports Chosun a raportat că Chae Jong Hyeop va prelua rolul principal masculin în viitoarea dramă „Diva of the Deserted Island” (titlu literal). Ca răspuns la rapoarte, o sursă de la agenția sa IOK Company a spus: „Este unul dintre proiectele pentru care a primit o ofertă”.

„Diva of the Deserted Island” este o comedie romantică care urmărește povestea unei fete care a plecat pe o insulă pustie după un accident și este descoperită 15 ani mai târziu. Povestea o va urmări pe măsură ce se adaptează la lumea de care fusese izolată. Regizorul Oh Choong Hwan și scriitorul Park Hye Ryun, care au lucrat anterior împreună la „While You Were Sleeping” și „Start-Up”, vor face din nou echipă pentru această nouă dramă.

Anterior, a fost dezvăluit că Park Eun Bin este în discuții pentru a juca rolul lui Mok Ha, o fată care a visat cândva să fie cântăreață, dar a plecat pe insula pustie.

Potrivit rapoartelor, lui Chae Jong Hyeop i s-a oferit rolul protagonistului masculin Bo Geol, care are o legătură profundă cu Mok Ha și o personalitate afectuoasă.

Chae Jong Hyeop a impresionat publicul cu proiectele sale anterioare, inclusiv „Stove League”, „Nevertheless”, „The Witch’s Diner” și „Love All Play”. În prezent, joacă și în drama ENA „Unlock My Boss”, stârnind și mai multă așteptare pentru următorul său proiect.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s