Lee Jae Wook ajunge la 5 milioane de urmăritori pe Instagram după succesul cu „Alchemy Of Souls: Light And Shadow”

Popularitatea lui Lee Jae Wook este în continuă creștere! Actorul adună succes după succes, inclusiv în mediul online.

Lee Jae Wook a devenit actorul coreean favorit de fani de la rolul lui Jang Uk în K-Drama de succes „Alchemy of Souls”.

El a fost întotdeauna cunoscut în industrie ca un actor care are capacități actoricești cu mult peste vârsta sa din buletin. El este renumit ca fiind un actor atât de talentat încât îți lasă impresia că este un veteran care a debutat cu mult înainte de 2018.

Ca urmare a  recunoașterii talentelor sale, el a avut o creștere uriașă a urmăritorilor de pe Instagram. Iar,îÎncepând cu 11 ianuarie, Lee Jae Wook a depășit 5,1 milioane de urmăritori pe Instagram!

Acest lucru înseamnă că mai mulți fani se vor putea bucura de contul său de Instagram care este plin de amintirile sale frumoase, fotografii din culisele K-Dramelor pentru care a filmat, fotografiile în care își arată farmecele de iubit ideal și colaborările/ședințele foto pentur diferite branduri renumite de modă.

Iată cea mai recentă postare a lui pe Instagram cu colegii de distribuție și membri ai echipei K-Dramei „Alchemy of Souls: Light and Shadow”.

Potrivit unui clasament Top 31 cei mai urmăriți actori coreeni pe Instagram, Lee Jae Wook este acum al 29-lea cel mai urmărit actor coreean de pe Instagram. Actorul are acum mai mulți urmăritori decât Woo Do Hwan, Ji Soo, Lee Seung Gi, Kim Young Dae și alții.

Al 28-lea cel mai urmărit actor este Kim Beom, cu 5,5 milioane de urmăritori, iar al 30-lea cel mai urmărit actor este Hwang MinHyun, cu 5 milioane de urmăritori (date din 11 ianuarie).

Lee JaeWook Reaches 5 Million Instagram Followers After The Success Of "Alchemy Of Souls: Light And Shadow"

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s