Ravi din VIXX e cercetat pentru falsificarea datelor de sănătate pentru a evita serviciul militar

Din luna ianuarie, poliția cercetează o organizație broker de mărime largă pentru ajutarea celebrităților, atleților și copiilor din familii înstărite să falsifice datele de sănătate, cu scopul de a primi o scutire de la serviciul militar obligatoriu.

Potrivit informațiilor disponibile, s-a dezvăluit că organizația broker a câștigat peste 100 de milioane de woni în urma colaborării cu clienți bogați, ajutând să falsifice date de sănătate, cum ar fi simptome de epilepsie, în așa fel încât bărbații să fie scutiți de la serviciul militar obligatoriu, sau să ajungă să lucreze în serviciul public. Printre clienții organizației se numără atleți faimoși, rapperi faimoși și un idol rapper A.

Cele mai recente actualizări la acest caz au dezvăluit că organizația broker a folosit clientul lor A, idolul rapper, pentru a promova afacerea lor altor clienți potențiali. Un broker ar spunea deseori „A servește în serviciul public datorită mie.”

Acum, membrul VIXX și solistul Ravi este acuzat că ar fi clientul A menționat de organizație. În prezent, Ravi servește în calitate de lucrător în serviciul public, începând din octombrie 2022.

Potrivit buletinelor de știri din 12 ianuarie, agenția lui Ravi nu a oferit nici un comentariu.

sursa

3 gânduri despre „Ravi din VIXX e cercetat pentru falsificarea datelor de sănătate pentru a evita serviciul militar

   1. 12170987354

    Când a făcut live-ul în care era beat manga o venit Leo la ușa și o zis ca toți membrii Vixx îl vor sa părăsească trupa și sa închidă live-ul. El și restul membrilor Vixx sunt doar gunoaie.

    De la 8:09

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s