Actorul Song Duk Ho, forțat să oprească activitățile, fiind investigat pentru evaziunea serviciului militar

Un nou artist este investigat că a încercat să scape de serviciul militar obligatoriu! Actorul Song Duk Ho și-a oprit filmările din cauza anchetei în curs.

Potrivit surselor media din 31 ianuarie, actorul a părăsit brusc distribuția dramei pe care o filma în prezent.

În prezent, administrația armatei din Coreea de Sud desfășoară o investigație pe scară largă asupra corupției în serviciul militar care implică jucători profesioniști din sport si alte vedete. Recent, suspiciunile cu privire la serviciul militar al lui Ravi au șocat publicul și se spune că și Song Duk Ho a fost anchetat de procuratură în legătură cu această chestiune.

Ca răspuns la știri, agenția lui Song Duk Ho, Bistus Entertainment, a confirmat că actorul și-a părăsit drama din cauza problemei, adăugând că intenționează să se supună investigațiilor suplimentare ale autorităților.

Song Duk Ho și-a făcut debutul în filmul „Burning” în 2018. Este cunoscut pentru rolurile sale în drame precum „Hospital Playlist”, „Taxi Driver” și „D.P” și a apărut și în „Moonshine”, „Tracer”. ”, „Juvenile Justice”, „Link: Eat, Love, Kill”, „Cheer Up”, „May I Help You?” și „Missing 2”.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s