Katy Louise Saunders și mama ei, pozate de Dispatch în timp ce cumpărau haine pentru bebeluși

Pe 30 ianuarie, Song Joong Ki și-a anunțat căsătoria cu Katy Louise Saunders și a dezvăluit că așteaptă un copil.

Song Joong Ki le-a scris personal o scrisoare fanilor în care a anunțat vestea căsătoriei sale cu fosta actriță britanică. După anunțul căsătoriei, Dispatch a lansat fotografii cu Katy Louise Saunders împreună cu mama ei, făcute după aflarea veștii că este însărcinată. De asemenea, ea a fost văzută cumpărând haine pentru copii în Coreea de Sud.

Potrivit raportului Dispatch, Katy a venit în Coreea de Sud cu Song Joong Ki primăvara trecută. Ei au locuit împreună într-o vilă din Hannam-dong. Cei doi au ieșit împreună și au călătorit ca un cuplu obișnuit.

Song Joong Ki a făcut tot posibilul pentru a se asigura că viața lui Katy în Coreea este  confortabilă. Deoarece era adesea plecat de acasă din cauza filmărilor pentru drame, el  a angajat un profesor de engleză care să îi traducă lui Katy.

Dispatch a mai dezvăluit că Song Joong Ki i-a adus chiar și pe părinții lui Katy în Coreea, după ce a aflat despre sarcina ei. Katy și familia ei locuiesc în prezent într-o vilă de 20 de miliarde de woni (~16,3 milioane USD) în Itaewon, în care s-au mutat recent.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s