Kim Min Kyu trece de la un mare preot la un idol subapreciat în teaserul K-Dramei „The Heavenly Idol”

Watch: Kim Min Kyu Goes From Being A High Priest To An Underrated Idol In “The Heavenly Idol” Teaser

Noua K-dramă „The Heavenly Idol” a distribuit un prim teaser amuzant!

Adaptat după un webtoon popular și un roman web, „The Heavenly Idol” spune povestea Marelui Preot Rembrary, care într-o zi se trezește brusc în trupul idolului necunoscut Woo Yeon Woo, membru al grupului Wild Animal. Kim Min Kyu va juca rolul Marelui Preot Rembrary, în timp ce Go Bo Gyeol va juca rolul managerului Wild Animal și al fanului numărul 1 al lui Woo Yeon Woo, Kim Dal.

Noul teaser începe cu narațiunea lui Rembrary, „Numele meu este Rembrary. Un Pontifex care îl slujește pe Zeul Redlin”, proclamând că este un preot respectat și puternic, care are grijă de oameni.

Cu toate acestea, în scena următoare, Pontifex Rembrary își deschide ochii doar pentru a se trezi brusc pe scenă, în mijlocul unui spectacol live cu grupul de idoli nepopular Wild Animal. Rușinat și neștiind ce să facă, preotul demn pare pierdut în timp ce își acoperă stânjenit stomacul cu mâinile, simțindu că nu-i este familiar că poartă un crop top. Rembrary tulburat începe apoi să întoarcă capetele când strigă: „Nu știu să dansez!” creând un haos major pe scenă.

Curând după aceea, luptele devin reale atunci când încearcă comic să învețe o rutină de dans. Când ajunge acasă, se confruntă cu un alt fapt îngrozitor: locuiește cu alți patru bărbați într-un cămin mic și plin. La sfârșitul zilei sale lungi și confuze, Rembrary închide încet ochii, când în sfârșit se împacă cu noua sa realitate: „De acum înainte, sunt idolul nepopular Woo Yeon Woo”.

Puteți urmări teaserul mai jos:

Cum se va adapta Marele Preot la noua sa viață? Poate supraviețui în industria divertismentului? Aflați mai multe la premiera dramei „The Heavenly Idol” de pe 15 februarie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s