Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang testează dacă sunt predestinați cu un sărut în avans pentru „Kokdu: Season Of Deity”

Kim Jung Hyun e Im Soo Hyang prueban si están predestinados con un beso en avance para “Kokdu: Season Of Deity”

K-Drama „Kokdu: Season of Deity” pregătește publicul pentru povestea de iubire dintre Kim Jung Hyun și Im Soo Hyang.

„Kokdu: Season of Deity” de la MBC este o nouă poveste de dragoste fantastică despre un înger al morții pe nume Kokdu (Kim Jung Hyun) care vine pe această lume pentru a pedepsi oamenii la fiecare 99 de ani. Când Kokdu o întâlnește pe Han Gye Jeol (Im Soo Hyang), un medic cu abilități misterioase, el începe să lucreze ca medic colaborator.

Al patrulea teaser pentru dramă începe cu introducerea lui Han Gye Jeol. În ciuda vieții ei pline ca medic, Han Gye Jeol este mereu veselă. Spre deosebire de ea, Kokdu se simte izolat și singur pe calea lumii interlope. Deoarece sunt din două lumi diferite și au stiluri de viață complet diferite, se pune întrebarea cum vor ajunge Han Gye Jeol și Kokdu să fie împreună.

Deși puternicul Kokdu vrea să-și mențină imaginea rece și intimidantă, el realizează curând că acest lucru este imposibil cu Han Gye Jeol. Când ea strigă la el să îngenuncheze și să-și ceară scuze, Kokdu își bate joc de cererea ridicolă, dar este surprins când corpul lui se mișcă singur pentru a-i asculta comenzile.

Nu este clar dacă Han Gye Jeol este conștientă de puterea pe care o are asupra lui Kokdu, dar fenomenul ciudat că nu are de ales decât să o ajute continuă să se repete. Chiar și în timp ce se plânge, Kokdu nu pare să fie de partea lui Han Gye Jeol, batjocorind relația lor înfloritoare.

În cele din urmă, Kokdu sugerează cu îndrăzneală: „Hai să încercăm să ne întâlnim”. Han Gye Jeol continuă să ezite și răspunde: „Dacă vrei să te întâlnești cu mine, dă-mi niște dovezi. Dovezi că suntem făcuți unul pentru celălalt.” Kokdu răspunde cu încredere: „Să verificăm chiar acum? Hai să ne sărutăm”.

„Kokdu: Season of Deity” va fi disponibil din 27 ianuarie.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s