Kim Woo Bin va juca rolul principal în serialul Netflix „Black Knight” + primele poze

Kim Woo Bin Is A Legendary Delivery Man And The Only Hope For A Desertified Korean Peninsula In “Black Knight”

Sunteți pregătiți de o mega producție SF Netflix cu Kim Woo Bin în rol principal? Acesta a confirmat participarea în proiectul care îl va avea ca erou legendar și singura speranță pentru o peninsulă coreeană pustie.

Bazat pe un webtoon, „Black Knight” are loc în anul 2071, unde poluarea a devenit atât de gravă încât oamenii nu pot supraviețui fără aparate respiratorii și spune povestea care se desfășoară în timp ce legendarul cavaler al livrărilor 5-8, care are abilități extraordinare de luptă, întâlnește un refugiat, Sa Wol, care visează să devină cavaler al livrărilor pentru că ei sunt singura speranță a refugiaților. Pe măsură ce Coreea trece prin deșertificare, restul de 1% din umanitate s-a stratificat, iar cavalerii livratori au ajuns să joace un rol extrem de important în societate.

Kim Woo Bin va juca rolul legendarului cavaler al livrării 5-8 căruia nimeni nu i se poate opune. Song Seung Heon va prelua rolul ticălosului Ryu Seok, singurul fiu al președintelui grupului Chun Myung, Ryu Hae Jin, a cărui gelozie față de realizările tatălui său s-a transformat în cruzime vicioasă. Ryu Seok, care este obsedat de ideea de a  dovedi cine este, în cele din urmă ajunge să se confrunte cu 5-8.

Kang You Seok îl va portretiza pe refugiatul Sa Wol, care este invidios pe legendarul 5-8 și hotărât să devină el însuși un cavaler al livrărilor. Esom va juca rolul lui Seol Ah, un general al serviciilor secrete militare care are grijă de Sa Wol ca de familie și este salvatorul lui. Drama va fi condusă de regizorul Jo Ui Seok din filmele „Master”, „Cold Eyes” și „The World of Silence”.

Serialul va avea premiera pe Netflix în a doua parte a anului 2023.

 

Sursa

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s