Tatăl cântărețului Sam Kim a fost ucis în timpul unui jaf armat de la un restaurant din Seattle

S-a confirmat că bărbatul împușcat în timpul unui jaf armat de la un restaurant din Seattle, Washington, la începutul acestei luni, a fost identificat ca fiind tatăl cântărețului Sam Kim.

La începutul acestei luni, în seara de 13 ianuarie, a avut loc un jaf armat la un restaurant teriyaki din Seattle, Washington. Coproprietarul restaurantului, Kim Han Soo (58 de ani), a fost împușcat în piept de un tâlhar înarmat. După ce polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul a fost transportat la spital, unde a murit în urma rănilor suferite.

Mass media coreeană a raportat că Kim Han Soo era tatăl cântărețului/compozitorului Sam Kim, care în prezent trăiește în Coreea de Sud.

O slujbă de înmormântare pentru victima jafului armat a avut loc la o biserică din Seattle în seara zilei de 24 ianuarie, cu peste 200 de participanți din comunitatea coreeano-americană, inclusiv actualul consul general al Consulatului General al Republicii Coreea din Seattle.

De asemenea, a fost dezvăluit că Sam Kim și-a dedicat piesa „Don’t Worry”, scrisă inițial pentru mama sa, tatălui său, făcând publicul să plângă în timpul ceremoniei.

 Agenția lui Sam Kim, Antenna, a confirmat ulterior că muzicianul și-a pierdut tatăl și a declarat: „Am aprecia foarte mult sentimentele tuturor celor care doresc să-i ofere condoleanțe artistului nostru, astfel încât căldura dumneavoastră să poată ajunge la el. De asemenea, rugați-vă profund ca decedatul să se odihnească în pace”.

Condoleanțe lui Sam Kim și familiei sale.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s