Kim Ok Bin și Yoo Tae Oh pornesc o relație contractuală (și falsă) complicată în „Love To Hate You”

Watch: Kim Ok Bin And Yoo Tae Oh Kick Off A Complicated Contract Relationship Despite Their Bad Blood In New “Love To Hate You” Teasers

Netflix a lansat un afiș drăguț cu Kim Ok Bin și Yoo Tae Oh pentru K-Drama „Love to Hate You”, precum și noi teasee interesante ale personajelor.

„Love to Hate You” este o comedie romantică care urmărește o poveste de dragoste și război dintre o femeie care urăște cu disperare să piardă în fața bărbaților și un bărbat care este extrem de suspicios față de femei. Spectatorii vor asista la  începutul călătoriei lor comune de vindecare.

Kim Ok Bin joacă rolul lui Yeo Mi Ran, o avocată care a fost dezamăgită de bărbați de-a lungul vieții, inclusiv de tatăl ei, și de fostul iubit și coleg de muncă. Fiind o persoană care detestă zicala că femeile trebuie să fie protejate de bărbați, Yeo Mi Ran face tot ce îi stă în putere pentru a deveni mai puternică atât fizic, cât și în carieră.

Când Yeo Mi Ran se mută la o firmă de avocatură care se ocupă de litigiile celebrităților, ea îl întâlnește pe actorul de top Nam Kang Ho, care este interpretat de Yoo Tae Oh. Deși este considerat cel mai bun actor pentru povești de dragoste, Nam Kang Ho simte dezgust față de femei din cauza traumei copilăriei sale și, prin urmare, preferă să joace în roluri de acțiune.

În ciuda ezitărilor lor față de sexul opus, Yeo Mi Ran și Nam Kang Ho arată fericiți într-un poster de cuplu dulce. Cu toate acestea, anxietatea lor față de dragoste este surprinsă în legenda afișului care spune: „Te rog, nu mă lăsa să mă îndrăgostesc”.

Noile prezentari de personaje arată și puțin din poveștile individuale ale lui Yeo Mi Ran și Nam Kang Ho.

Teaserul lui Yeo Mi Ran începe cu o demonstrație a puterii ei, în timp ce cineva pe care îl rănește ajunge să fie internat în spital timp de șase săptămâni. Cea mai bun prietenă a ei Shin Na Eun (Go Won Hee) este șocată să vadă povestea ei la știri și o sună imediat pe Yeo Mi Ran să o întrebe pe un ton exasperat: „Slujba ta cu normă întreagă este să fii o femeie gangster, nu? Și să fii avocat este party-ul tău secundar?”

Apoi Nam Kang Ho se explică spunând: „Sunt dură împotriva celor puternici și slabă împotriva celor slabi”.

Această mentalitate conduce în viața amoroasă a lui Yeo Mi Ran, în timp ce îi spune ferm prietenei ei că trebuie să fie suspicioasă față de toți bărbații. Ea spune furioasă despre Nam Kang Ho: „Este un misogin care crede că toate femeile sunt prostituate!” Ea își detaliază dorința de a găsi dovezi și de a-i distruge cariera, dar apoi se răzgândește. Identificând rapid motivul ascuns al lui Yeo Mi Ran, prietena ei întreabă: „Ai o țintă, nu?”

Acordul care provoacă o schimbare în mintea lui Yeo Mi Ran este un contract care îi oferă 100 de milioane de woni (aproximativ 81 300 de dolari) în schimbul unei relații publice cu Nam Kang Ho timp de trei luni. Întrucât acesta este un compromis final pentru Yeo Mi Ran, Shin Na Eun confiscă contractul, dar Yeo Mi Ran răspunde doar cu un chicot vesel.

Pe măsură ce știrile despre relația lor ajung la publice, relația reală a lui Yeo Mi Ran și Nam Kang Ho se schimbă, și ei încep încet să se îndrăgostească unul de celălalt. Ea înțelege farmecul lui ca actor de povești dragoste de top, dar rămâne încrezătoare în capacitatea ei de a nu se lăsa influențată de el.

Urmăriți aici trailerul personajului lui Kim Ok Bin!

Teaserul lui Nam Kang Ho evidențiază popularitatea lui nebună. Deși este cunoscut drept „Maestrul săruturilor” și „Zeul romantismului”, imaginea publică a lui Nam Kang Ho nu rezonează cu el, deoarece el afirmă: „Toți scriitorii de povești romantice sunt niște psihopați”.

Lucrând  în culise pentru Nam Kang Ho, Do Won Joon (Kim Ji Hoon), cel mai bun prieten și CEO al agenției sale, vrea să-l vadă având succes în muncă și în dragoste. După ce Do Won Joon îi propune lui Yeo Mi Ran să semneze un contract și să se întâlnească cu Nam Kang Ho timp de trei luni, el o descrie drept „ciudată” și „un avocat nebun”.

Acestui mix complicat se alătură Oh Se Na (Lee Joo Bin), o actriță populară și prima dragoste a lui Nam Kang Ho. Când Oh Se Na este aleasă în rolul principal în noul proiect al lui Nam Kang Ho, ea încearcă să reaprindă dragostea lor, dar apoi îl asigură: „Chiar crezi că aș merge să le spun oamenilor că prietena ta este falsă?” În timp ce ea pare inițial susținătoare,  mai târziu Oh Se Na e aproape de lacrimi când îi vede pe Nam Kang Ho și Yeo Mi Ran îmbrățișându-se.

Pe măsură ce relația contractuală dintre Nam Kang Ho și Yeo Mi Ran se derulează, sentimentele lui se schimbă și comentează: „Ar trebui să spun că simt că ceva înghețat s-a dezghețat acum?” Simțindu-și sinceritatea, Do Won Joon îi spune cu seriozitate lui Nam Kang Ho: „Nu știi dacă var mai fi vreodată o fată ca asta. Ține-o pe Yeo Mi Ran.”

Urmăriți mai jos teaserul cu Yoo Tae Oh:

Pentru a descrie relația dintre Yeo Mi Ran și Nam Kang Ho, Yoo Tae Oh a spus: „Se urăsc din cauza unei neînțelegeri și se iubesc din cauza sincerității”. În plus, o altă poveste de dragoste va înflori între cei mai buni prieteni ai lor, Shin Na Eun și Do Won Joon, ceea ce se va adăuga la distracția și haosul dramei!

Serialul va începe pe 10 februarie!

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s