Song Duk Ho își cere scuze pentru controversa privind evaziunea de la serviciul militar

Actorul Song Duk Ho și-a recunoscut public vinovăția în scandalul legat de serviciul militar.

După cum s-a raportat anterior, presa a dezvăluit că Song Duk Ho a fost forțat să renunțe să facă parte din distribuția viitoarei drame „Beneficial Fraud” din cauza problemelor legate de înrolarea sa în armată. Ca răspuns, agenția Bistus Entertainment a lansat o declarație în care confirmă sustragerea lui Song Duk Ho de la îndatoririle sale militare.

Declarația spune: „Song Duk Ho căuta online informații pentru a-și amâna înrolarea militară în vara anului trecut. După ce a primit o consultare prin blogul lui A, a luat decizia greșită și a obținut gradul 4 (serviciu inactiv) la evaluarea militară, pentru lucrător în cadrul serviciului public, într-un mod ilegal, în loc să-și întârzie înrolarea, care a fost scopul său inițial”.

Bistus Entertainment a continuat: „Song Duk Ho este supus în prezent unei investigații a poliției și va participa și la investigațiile rămase ale urmăririi penale. Reflectăm profund asupra acestui incident și ne cerem scuze sincere numeroșilor oameni care sunt dezamăgiți”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s