Universal Japan încearcă să obține drepturile de management a trupei LOONA

Potrivit unui buletin de știri din 2 februarie, Universal Japan caută să obține drepturile de management ale trupei LOONA. Universal Japan este agenția trupei pentru promoțiile japoneze încă din 2019.

În septembrie 2019, când membrele LOONA au semnat contractele de management pentru promoțiile japoneze, contractele aveau următoarea clauză: „Chiar și în cazul în care contractele artistelor cu BlockBerry Creative sunt anulate, membrele trebuie să continue să îndeplinească obligațiile specificate în acest contract. Dacă vor încălca termenii acestui contract, idolii vor plăti despăgubiri pentru incapacitatea de a îndeplini responsabilitățile lor, în conformitate cu legea japoneză.”

În cazul în care Universal Japan decide să obține drepturi legale pentru managementul trupei LOONA, toate cele 12 membre, inclusiv Chuu, vor fi obligate să îndeplinească responsabilitățile acestor contracte pentru încă cel puțin trei ani.

Sursele susțin că Universal Japan plănuiește să obțină drepturile de management pentru LOONA cu scopul de a continua promoțiile în Japonia, inclusiv lansări de albume, întâlniri cu fanii și alte activități.

În trecut, alte trupe de fete au trecut prin asemenea experiență, continuând ca grup activitățile în Japonia, chiar dacă activitățile oficiale în Coreea au fost oprite.

Între timp, pe 13 ianuarie, membrele LOONA Heejin, Kim Lip, Jinsoul și Choerry au câștigat procesul împotriva agenției BlockBerry Creative de a anula contractele lor exclusive. Membrele Haseul, Yeojin, Yves, Olivia Hye și Gowon au pierdut însă procesul și au rămas legate de BlockBerry Creative.

sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s