Woo Do Hwan se transformă pentru rolul său din K-Drama istorică „Joseon Attorney”

Woo Do Hwan Transforms Into An Attorney Who Seeks Revenge Through Law In New Historical Drama

Vă era dor de frumușelul Woo Do Hwan? Acesta va reveni în sfârșit pe micile ecrane în rolul unui avocat din epoca Joseon care vrea să se răzbune. Vedeți aici primele fotografii dezvăluite de echipa de producție.

K-Drama „Joseon Attorney” spune povestea unui oejibu (avocat din dinastia Joseon) care vrea se răzbune pe dușmanii săi, cei care i-au cauzat moartea părinților, printr-un proces. Deși drama începe cu o poveste de răzbunare, ea va înfățișa evoluția protagonistului, care devine treptat un adevărat avocat căruia îi pasă de oameni.

Woo Do Hwan se transformă în protagonistul Kang Han Soo, un avocat extrem de șarmant  și inteligent, Kang Han Soo, care are cunoștințe în diverse domenii, inclusiv dreptul civil, dreptul comercial și dreptul penal. El inițiază tot felul de procese pentru a se răzbuna pe dușmanii părinților săi, care au fost uciși pe nedrept, prin lege.

În fotografiile nou lansate, Kang Han Soo atrage atenția în hanbok-ul său colorat (ținută tradițională coreeană), încrezător, relaxatat și carismatic.

Drama „Joseon Attorney” va fi difuzată în luna martie.

 

Sursa: soompi

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s