Honey J, o viitoare mamă frumoasă – vedeta dezvăluie poze adorabile

news-thumbnail

Honey J mai are puțin și va deveni mămică! Celebra dansatoare și coregrafă a făcut împreună cu soțul ei poze în care îi putem vedea sarcina avansată.

Honey J a vrut să imortalizeze ultimele momente ale sarcinii sale și a făcut o ședință foto împreună cu soțul ei. Acesta din urmă nu este o vedetă, însă lucrează în industria modei, așa că îl putem considera și pe el ca făcând parte din industrie.

Fotografiile lansate o înfățișează pe Honey J purtând un top alb decupat, care lasă să i se vadă bine sarcina avansată. Vedeta pare fericită și emoționată  zâmbind strălucitor.

Fotografiile și videoclipurile pe care le-a încărcat au atras atenția și datorită soțului ei și a relației dulci pe care par să o aibă. Cei doi tineri căsătoriți și-au făcut selfie-uri îmbrățișându-se,  dar și cu soțul ei atingând  burtica lui Honey J și pupând-o pe aceasta.

Internauții care au văzut postarea au avut răspunsuri entuziaste, trimițând comentarii precum: „Cea mai drăguță femeie însărcinată”, „Atât de emoționant și de drăguț”, „Arătați minunat împreună, îi doresc copilului vostru o naștere sănătoasă!” și „O ședință foto de sarcină pe deplin așteptată.”

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s