Mama lui Lee Seung Gi o laudă public pe viitoarea sa noră

Lee Seung Gi's Mother Shares Why She Believes Lee Dain Is the Best Daughter-in-law

Lee Seung Gi și-a anunțat ieri căsătoria cu partenera lui, actrița Lee Da In. Mama lui crede că va avea cea mai bună noră. Aflați mai jos motivele.

Lee Seungi Gi a anunțat ieri printr-o postare publică mariajul cu Lee Da In. După ce a încărcat această postare, Lee Seung Gi a început să ourmărească și Lee Dain pe Instagram.

Apoi, pe 8 februarie, postul de știri News1 a lansat recentul lor interviu cu mama lui Lee Seung Gi. În interviul respectiv, mama lui Lee Seung Gi și-a dezvăluit impresiile despre Lee Dain.

Ea a spus: „Dain arată tot timpul un mare respect față de bătrâni și asta mi-a cucerit complet inima. Ea este o persoană atât de prietenoasă și drăguță. Nu a existat niciodată un moment în care să nu fie așa”. Ea a continuat: „Am fost foarte emoționată să o văd oferindu-i mereu lui Seung Gi sprijinul de care are nevoie. Ea este cel mai bun tip de noră. Nu aș putea cere mai mult.”

Se pare că pe 7 aprilie Lee Seung Gi și Lee Da In își vor organiza ceremonia de nuntă într-o sală de nunți la un hotel de 5 stele, Grand InterContinental Seoul-Parnas.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s