Hanni din NewJeans devine ambasadoare globală pentru Giorgio Armani Beauty

Hanni din NewJeans devine fața brandului Armany Beauty!

Pe 8 februarie, brandul de lux italian Giorgio Armani Beauty a anunțat: „În calitate de primul ambasador global kpop, noi am ales-o pe Hanni din NewJeans, care a captat atenția fanilor globali cu vocea ei unică și înfățișarea ei atrăgătoare.”

Brandul a mai adăugat în postarea pe Instagram: „Introducem artista și dansatoarea #Hanni din NewJeans ca noua ambasadoare pentru Armani Global Makeup”. Giorgio Armani a adăugat personal: „Hanni e o artistă foarte tânără cu o putere de expresie minunată și o individualitate irezistibilă și captivantă: un contrast pe care îl găsesc interesant. Ea are personalitate, care e cea mai fascinantă calitate după părerea mea”.

Hanni va lucra alături de staruri globale precum Cate Blanchett, Sydney Sweeney, Tessa Thompson, Barbara Palvin și alții care sunt fețe globale pentru Armani Beauty.

În rolul de cel mai nou ambasador la brandului, Hanni a comentat: „Fiind fană a brandului Armani Beauty, sunt foarte fericită să fiu selectată în calitate de ambasador global și este o onoare. După debut, interesul meu în cosmetice a crescut și consider că pot să învăț mai mult despre cosmetice și să creez o experiență cu produsele Armani Beauty, deci chiar aștept să colaborăm.”Recent, NewJeans a ajuns la o nouă poziție în topul Billboard 100, după ce melodia „OMG” a urcat pe poziția 77, iar „Ditto” petrece a patra săptămână consecutivă în top pe poziția 90.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s