Kim Jin Woo din WINNER donează 10 milioane de woni pentru a ajuta Turcia și Siria după cutremure

În data de 8 februarie, Hope Bridge National Disaster Relief Association a dezvăluit că „Kim Jin Woo din WINNER a donat 10 milioane de woni (~ 7.931 de dolari) pentru a ajuta Turcia și Siria să se refacă în urma cutremurelor recente.

Asociația a dezvăluit că artistul a adus personal donația.  Hope Bridge intenționează să livreze de urgență bunuri și medicamente în zonele afectate prin intermediul ambasadelor locale, asociațiilor coreene și organizațiilor.

Secretarul general al Hope Bridge, Kim Jeong Hee, și-a exprimat recunoștința față de cântăreț și a explicat: „Îi suntem recunoscători lui Kim Jin Woo pentru că a donat pentru a ajuta la refacerea Turciei și a Siriei. Hope Bridge va face tot ce îi stă în putință pentru a ajuta victimele să se recupereze cât mai repede posibil în urma dezastrului.

Pe lângă Kim Jin Woo, alte celebrități au făcut donații pentru a ajuta la recuperarea celor două țări. Prezentatorul TV Jang Sung Kyu a anunțat pe Instagram că va dona toate profiturile canalului său de YouTube victimelor cutremurului din Turcia. Acesta va dona în total 23 de milioane de woni (~18.242 de dolari), inclusiv cele 22,14 milioane de woni (~17.560 de dolari) din veniturile de pe YouTube și donația sa personală.

Cântărețul și actorul Yang Dong Geun a donat, de asemenea, 10 milioane de woni. Potrivit agenției Joe Entertainment, el a vizitat personal Ambasada Turciei în Coreea pentru a înmâna donația. Rapperul DinDin a donat, de asemenea, 10 milioane KRW prin intermediul Crucii Roșii coreene.

sursă

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s