K-Drama „The Real Deal Has Come!” prezintă personajul lui Ahn Jae Hyun

Ahn Jae Hyun va juca în K-Drama de familie „The Real Deal Has Come!”, despre o relație contractuală între un bărbat și o femeie, care ajunge să pună bazele unei  familii adevărate!
K-Drama de weekend a postului public KBS intitulată „The Real Deal Has Come!” va avea 50 de episoade și îi are în rolurile principale pe Ahn Jae Hyun și pe Baek Jin Hee.

Drama de familie se concentrează în jurul unei femei însărcinate necăsătorite și a unui bărbat necăsătorit care încheie un contract fals. Cei doi vor trece împreună printr-o relație contractuală, o sarcină și o naștere, experiențe care îi vor apropia și ajuta să formeze o adevărată familie. 

Baek Jin Hee o joacă pe Oh Yeon-doo, un super începătoare în lumea prelegerilor pe internet și un lector specializat în domeniul limbii coreene, iar Ahn Jae Hyun îl joacă pe Gong Tae-kyeong, un specialist de la o clinică de infertilitate în obstetrică și ginecologie, cu aptitudini excelente.

Cha Joo Young, care a atras atenția în rolul lui Choi Hye-jeong în „The Glory” de la Netflix, o interpretează pe Jang Se-jin, un șef de personal încrezător și încrezător, iar Jung Eui Jae îl interpretează pe Kim Joon-ha, expert în investiții care apreciază cel mai mult investițiile în orice.

Aveți mai jos echipa de actori completă, într-un colaj, precum și pozele instantaneu cu Ahn Jae Hyun, care arată răpitor, ca de obicei!

Serialul începe pe 25 martie.

 

Sursa: hancinema

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s