Joohoney din MONSTA X și Miyeon din (G)I-DLE și chimia lor adorabilă de cuplu prezentator la „M Countdown”

news-thumbnail

Joohoney din MONSTA X și Miyeon din (G)I-DLE au avut ocazia de a arăta deja publicului chimia lor adorabilă de cuplu-prezentator al show-ului Mnet „M Countdown”.

Pe 15 februarie, Mnet a anunțat: „Joohoney de la MONSTA X și Miyeon de la (G)I-DLE vor lucra împreună pentru prima dată ca MC în echipă de doi pentru show-ul „M Countdown”, care va fi difuzat pe 23 februarie”.

În mod special, spectatorii care îl cunosc pe simpaticul și inimosul Joohoney, așteaptă de la membrul MONSTA X să prezinte emisiunea într-un mod extrem de spiritual, bazându-se pe experiența și abilitățile sale de showman, și să-și arate farmecul plin de culoare și drăgălășenia sa de neegalat.

După cum spuneam, Joohoney i se va alătura lui Miyeon de la (G)I-DLE, care a prezentat „M Countdown” ca MC permanent în ultimii doi ani.

Chimia dintre cei doi atrage deja mult atenția în Coreea de Sud, iar, „M Countdown” tocmai a lansat și un videoclip cu prima întâlnire adorabilă a celor doi, ridicând și mai mult așteptările fanilor.

Trebuie însă știut faptul că Joohoney va călători în această vară în SUA pentru a turna un film la Hollywood,  așa că rămâne de văzut pentru ce perioadă de timp va fi el prezentator alături de Miyeon. Oricum, show-ul se anunță a fi animat.

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s