Reporterul/Youtuber-ul Lee Jinho susține că Jungkook din BTS și actrița Lee Yoo Bi au fost într-o relație

Lee Jinho susține că Jungkook din BTS și actrița Lee Yoo Bi s-ar fi despărțit anul trecut în luna mai. Între cei doi sunt 7 ani diferență de vârstă.

Pe 13 februarie, Lee Jinho a încărcat un nou videoclip pe canalul său YouTube, discutând despre presupusa relație anterioară dintre Jungkook din BTS și Lee Yoo Bi, care este sora mai mare a logodnicei lui Lee Seung Gi, Lee Da In. Lee Jinho a spus că cei doi s-au întâlnit până în luna mai 2022.

Lee Jinho a spus: „Investigam acest lucru de acum doi ani. După ce am analizat îndeaproape fiecare informație în acest sens, s-a dovedit că cei doi se întâlneau. Am confirmat că cei doi se întâlneau până în 2022, printr-un apropiat care îi cunoaște bine pe cei doi. Cu toate acestea, nu am putut confirma dacă au continuat să se întâlnească după luna mai.”

El a mai susținut că Jungkook a cumpărat odată o geantă de lux pentru Lee Yoo Bi. El a spus: „La un magazin online, a fost postată o recenzie folosind ID-ul despre care se știe că l-a folosit Jungkook. Recenzia conținea detaliile articolului pe care l-a achiziționat, care era o geantă Chanel de lux. Din istoricul achizițiilor și produsul care a fost listat în recenzie, se potrivea cu poșeta pe care o postase Lee Yoo Bi pe contul ei de socializare.”

Lee Jinho a mai spus că Jungkook și Lee Yoo Bi au plecat într-o excursie pe insula Jeju în noiembrie anul trecut.

Aveți mai jos întregul videoclip:

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s