Lee Sung Kyung și Kim Young Kwang s-au evitat la filmări pentru că… sunt foarte buni prieteni în viața reală!

news-thumbnail

Grea misiune pentru Lee Sung Kyung și Kim Young Kwang, care sunt cei mai buni prieteni, să joace rolul unor îndrăgostiți cu o relație de dragoste/tragedie.

Pe 21 februarie, a fost organizată o conferință de presă pentru serialul Disney+ „Call It Love”  la un hotel din Seul. Alături de regizor, la eveniment au participat actorii Kim Young Kwang, Lee Sung Kyung, Sung Joon, Hani de la EXID și Kim Ye Won.

În ceea ce privește chimia sa cu Lee Sung Kyung, Kim Young Kwang a fost primult care luat cuvântul: „Când am jucat rolul lui Dongjin (personajul său), am evitat-o pe Lee Sung Kyung cât am putut de bine pe platoul de filmare. Ne-am gândit că nu ar trebui să rupem vibe-ul lui Dongjin. Suntem atât de apropiați (în viața reală) încât atunci când ne întâlnim, râdem și ne jucăm. (Când era împreună cu Lee Sung Kyung) regizorul a spus chiar și o dată: „Colțurile gurii tale sunt sus.”

Lee Sungkyung a mai comentat: „Ar fi fost dificil să ne cufundăm în personaj dacă ne comportăm continuu așa cum suntem de fapt. Pe platoul de filmare, am încercat să protejăm autenticitatea personajelor noastre”.

În cele din urmă, Lee Sung Kyung a împărtășit o anecdotă despre Kim Young Kwang: „Am fost mișcată când l-am auzit (întâmplător) pe Kim Young Kwang spunând: „Sungkyung face lucrurile mai strălucitoare când este un moment greu” regizorului. Este foarte atent cu alți actori cu care lucrează”.

Atât Lee Sung Kyung cât și Kim Young Kwang au debutat ca modele de succes, pentru a se reconverti ulterior la cariera actoricească.

Voi ați început să urmăriți deja K-drama „Call It Love”?

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s