Actrița Son Eun Seo a confirmat că este într-o relație

Actrița Son Eun Seo este deja logodită?

Pe 23 februarie, Edaily a raportat că actrița Son Eun Seo are o relație serioasă cu CEO-ul BA Entertainment, Jang Won Suk, și că cei doi se întâlnesc cu gândul la căsătorie.

Ca răspuns la rapoarte, o sursă de la agenția Son Eun Seo JUST Entertainment a spus: „Este adevărat că Son Eun Seo și CEO-ul Jang Won Suk sunt într-o relație. Este dificil să comentezi cealaltă situație [cu privire la căsătorie] deoarece este viața lor privată”.

Son Eun Seo a debutat în 2005 ca model de reclame și, de atunci, a impresionat cu numeroase proiecte, inclusiv „A Blood Pledge”, „Humming”, „My Daughter the Flower”, „May Queen” și seria „Voice”.  Cel mai recent, ea a jucat în „Payback” de la SBS, în rolul lui Myung Se Hee.

CEO-ul Jang Won Suk și-a făcut cunoscut numele în industrie ca șeful producției pentru „The King and the Clown”, care a adunat peste 10 milioane de spectatori. Ulterior, a înființat BA Entertainment, care a produs filme precum „Tunnel”, „The Outlaws”, „The Gangster, The Cop, The Devil” și „Tazza: One Eyed Jack”.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s