Song Joong Ki comentează zvonurile despre soția lui Katy Louise Saunders: „Am fost furios”

"I Was Furious" Song Joong Ki Comments on Rumors Surrounding His Wife Katy Louise Saunders

Actorul Song Joong Ki este foarte sincer și a împărtășit cititorilor cât de supărat a fost în legătură cu zvonurile despre soția sa, fosta actriță britanică Katy Louise Saunders.

Pe 23 februarie, revista de modă GQ a lansat un interviu cu Song Joong Ki, unde el vorbește despre Katy Louise Saunders.

În primul rând, Song Joong Ki a dezvăluit ce fel de persoană este Katy Louise Saunders pentru el: „Ar trebui să vorbesc o grămadă ca să vă spun cât de grozavă este ea. Avem un timp limitat pentru acest interviu, așa că dacă ar fi să spun scurt, ea este cineva care îmi oferă încredere în multe feluri”.

El a continuat: „De exemplu, ea îmi spune că toate perspectivele mele asupra vieții sunt corecte, ceea ce mă face mai sigur că merg pe drumul cel bun. De asemenea, îmi spune întotdeauna că așa sunt și este în regulă să fii așa.”

Song Joong Ki

Apoi, Song Joong Ki a clarificat că speculațiile cu privire la Katy Louise Saunders sunt false, cu excepția informațiilor despre școala ei, „Totul, cu excepția numelui universității ei, Universitatea Bocconi, nu este adevărat”.

În ultimele două luni, o serie de zvonuri au circulat online, inclusiv că ea este deja mamă, logodită anterior în familia unui miliardar italian și multe altele.

Despre zvonurile ei, Song Joong Ki a declarat: „La început, am fost complet în regulă cu ele, pentru că asemenea lucruri ni se întâmplă mereu. În plus, acele zvonuri nu aveau să ne schimbe dragostea și relația. Apoi idei mai ridicole s-au tot răspândit, și am început să devin destul de supărat”.

El a continuat: „Când mă enervez pe ei, asta a fost ceea ce mi-a spus Katy: „Nu e nevoie să te înfurii pe oamenii aceia”. Nu pot spune multe despre ea acum, dar este genul ăsta de persoană. Mă conduce într-o direcție pozitivă și se asigură că îmi păstrez echilibrul.”

Song Joong Ki

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s