Lee Jong Won a confirmat că va juca împreună cu Honey Lee într-o nouă dramă istorică

Lee Jong Won Confirmed To Join Honey Lee In New Historical Drama

Lee Jong Won este un actor în plină ascensiune! Actorul a acceptat să fie partenerul lui Honey Lee în primul proiect tv al actriței după ce a devenit mamă!

Pe 21 februarie, a fost confirmat că Honey Lee va juca în noua dramă intitulată „Flower That Blooms at Night” (titlu literal).

„Flower That Blooms at Night” este o comedie de investigație de tip sageuk (dramă istorică) care descrie viața dublă a unei văduve. Drama este cel mai nou proiect al directorului de producție Jang Tae Yoo din „My Love from the Star”, „Tree With Deep Roots” și „Lovers of the Red Sky”.

Lee Jong Won va juca rolul lui Park Soo Ho, un ofițer subordonat al geumwiyoung (una dintre cele cinci unități militare din dinastia Joseon). Park Soo Ho, care este inteligent și are abilități excelente de arte marțiale, este prins într-un incident neașteptat după ce o întâlnește pe văduva mascată Jo Yeo Hwa (Honey Lee), iar viața lui se schimbă drastic.

Anul trecut, Lee Jong Won a impresionat prin rolul său din drama MBC „Golden Spoon” și a câștigat premiul Rookie of the Year la MBC Drama Awards 2022, cariera lui fiind în plină ascensiune.

Honey Lee va prelua rolul lui Jo Yeo Hwa care a trăit ca văduvă timp de 15 ani cu două fețe. În timpul zilei, Jo Yeo Hwa, care este nora celei mai mari familii de nobili, duce o viață liniștită și modestă ca o femeie virtuoasă care nu poate ieși ziua din casă, dar când soarele apune, ea sare peste gard si iese în lume să aibă grijă de cei nevoiași fără să știe nimeni.

Anterior, Honey Lee a captivat publicul prin interpretarea ei din „One the Woman” de la SBS, pentru care a și fost premiată cu Premiul pentru excelență la premiile SBS Drama Awards 2021. În decembrie 2021, ea s-a căsătorit cu iubitul ei non celebritate și a născut o fiică în iunie 2022.

„Flower That Blooms at Night”, care va fi drama de revenire a lui Honey Lee, se pregătește pentru producție cu scopul de a fi difuzată în a doua jumătate a anului 2023. 

Vom reveni cu mai multe informații.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s