Fanii sunt încântați să-i vadă din nou pe membrii EXO reuniți ca trupă

EXO și-a entuziasmat fanii anunțând că în aprilie va organiza o întâlnire specială cu aceștia.

Potrivit anunțului, artiștii plănuiesc să petreacă un timp de calitate cu fanii în cadrul evenimentului ‘2023 EXO FANMEETING – EXO’ CLOCK.’ Acesta va avea loc în perioada 8-9 aprilie la Domul KSPO, iar celelalte detalii privind întâlnirea cu fanii vor fi dezvăluite în viitorul apropiat.

De asemenea, trupa EXO a anunțat că va organiza și o întâlnire cu fanii din Japonia în perioada 15-16 aprilie. Vestea fericită a fost transmisă prin intermediul unui videoclip special cu membrii EXO.

În videoclip, artiștii din EXO au împărtășit – „Am decis să organizăm un eveniment al fan clubului la Domul Belluna pe 15-16 aprilie. Ne vom vedea acolo. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare. Ne-a fost dor de voi și abia așteptăm să vă întâlnim.”

Totodată, a fost dezvăluită și tema întâlnirii cu fanii, care este „THE BEST”. În plus, trupa EXO a adăugat că a pregătit multe jocuri și surprize pentru fanii EXO-L.

Internauții au fost foarte fericiți să-i vadă din împreună pe membrii EXO și au comentat – „Sunt atât de entuziasmată să-i văd din nou,” „Mă întreb dacă se vor întoarce în formulă completă și vor lansa un album nou,” „Sunt așa de chipeși. Ador să-i văd îmbrăcați în denim,” „Mi-a fost foarte dor de ei!” și „Sper că vor lansa un nou album înainte de plecarea lui Kai și Sehun în armată.”

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s