SM Ent.: „NCT Tokyo va fi ultimul sub-grup al grupului NCT”

SM Entertainment a debutat grupul NCT în 2016 și a primit multă atenție datorită faptului că este cea mai mare trupă k-pop din Coreea de Sud, având până la acest moment 23 de membri.

NCT are un sistem unic, în care grupul e împărțit în mai multe sub-grupuri, precum NCT U, NCT 127, NCT Dream și WayV. Chiar dacă aceste sub-unituri promovează și lansează albume separat și în diferite țări, toți membrii s-au unit sub umbrela NCT și au lansat trei albume întregi. De menționat că, trupa nu are un număr fix de idoli, putând fi adăugați noi membri oricând.

Recent, SM Entertainment a anunțat că va debuta un nou sub-grup marca NCT, NCT Tokyo, care va promova în principal în Japonia. De asemenea, a postat și condițiile de recrutare pentru NCT Tokyo.

Cu toate acestea, fanii sunt îngrijorați cu privire la expansiunea grupului NCT, afirmând că adăugarea de membri noi va determina compania să nu mai acorde atenție suficientă membrilor NCT deja existenți. Plus, consideră că sub-grupurile NCT U, NCT 127, NCT Dream și WayV nu promovează îndeajuns pe cât ar trebui.

Pe 24 februarie, SM Entertainment a anunțat că NCT Tokyo va fi ultimul sub-grup NCT debutat și că nu se vor mai adăuga alți membri noi – „Cu debutul NCT Tokyo din 2023, expansiunea NCT se va încheia. Nu vor mai exista schimbări în legătură cu componența grupurilor și îi vom sprijini pe deplin pe membrii existenți.”

Sursa: allkpop

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s