K-Drama Netflix “Black Knight” lansează un poster apocaliptic cu Kim Woo Bin!

Kim Woo Bin Lives In An Apocalyptic World Where No One Can Survive Without Respirators In “Black Knight”

Primul poster al K-Dramei Netflix “Black Knight” arată cum trăiește personajul lui Kim Woo Bin într-o lume apocaliptică în care nimeni nu poate supraviețui fără măști de oxigen.

Bazat pe un webtoon, „Black Knight” se petrece în anul 2071, unde poluarea a devenit atât de gravă încât oamenii nu pot supraviețui fără aparate respiratorii și spune povestea care se desfășoară în timp ce legendarul livrator 5-8, care are abilități extraordinare de luptă, îl întâlnește pe refugiatul Sa Wol, care visează să devină livrator pentru că ei sunt singura speranță a refugiaților.

Coreea trece prin deșertificare, 1% din omenire, cea care a mai rămas în viață, a devenit stratificată, iar livratorii au ajuns să joace un rol extrem de important în societate. Kim Woo Bin îl va juca pe legendarul livrator 5-8 căruia nimeni nu i se poate opune.

Afișul recent lansat aruncă o privire asupra unei lumi dezolante, acoperite de nisip. Pe fundalul unor zgârie-nori prăbușiți, un aparat de oxigen nerevendicat ocupă poziția centrală în poster, ca și cum ar fi o piesă cheie peacest pământ devastat. În spatele său, o persoană despre care se presupune că este un livrator se apropie cu o cutie în mâini, stârnind curiozitatea telespectatorilor cu privire la poveștile care se vor desfășura în această situație extremă.

“Black Knight” va avea premiera în a doua jumătate a anului acesta.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s