Minhyuk din MONSTA X ajunge viral pentru modul simpatic în care încearcă să împiedice fanii să se uite la „Boys Planet”

news-thumbnail

Minhyuk din MONSTA X are un răspuns sălbatic și simpatic după ce află că unii fani MONBEBE ar putea să se uite la show-ul de supraviețuire „Boys Planet”

Minhyuk a lansat o transmisie în direct prin platforma de comunicare pentru fani Bubble și a vorbit cu fanii.

Inițial, idolul a făcut o transmisie live timp de aproximativ 30 de minute și și-a luat rămas bun, dar a surprins fanii când, 5 minute mai târziu, a pornit un alt live.

De această dată, Minhyuk a mers direct la subiect și a spus: „M-am întors din nou pentru că am ceva de întrebat. Vă uitați la acel program?” referindu-se la emisiunea Mnet „Boys Planet”, care se difuza în același timp.

Minhyuk, care citea comentariile fanilor, a zâmbit sălbatic și a spus: „Dacă v-am prins, veți avea probleme uriașe. De data aceasta, nu există nici măcar un (concurent) de la compania noastră, așa că nu aveți nicio scuză. .”

Fanii au râs cu poftă, amintindu-și cum idolul a făcut același lucru în 2019, când a fost difuzat și „Produce X 101”.

Pe atunci, o postare a unui fan a devenit virală online când acesta a dezvăluit că urmărea „Produce X 101” de la Mnet… iar Minhyuk a încărcat brusc o scurtă postare lacafeneaua oficială a fanilor MONSTA X, spunând: „MONBEBE, vă uitați la „Produce X 101”. ‘?”

Mortal, nu?

În general, relația fanilor MONBEBEs cu membrii MONSTA X are și o parte de gelozie ce provine din familiaritate. Atunci când idolii lor salută alți fani, chiar și din greșeală, MONBEBES se supără. Dar și membrii MONSTA X devin extrem de geloși dacă își văd fanii uitându-se la alți stagiari/dansatori sau chiar idoli. Una peste alta, este un fel de posesivitate care este drăguță, nedepășind anumite limite (care ar duce la toxicitate). Ba mai mult chiar, atunci când unul devine gelos, partea opusă face glume pe seama geloziei respectivului.

Chiar e distractiv să fii fanul MONSTA X!

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s