Familia lui Park Sung Hoon este la fel de bogată ca și cea a personajului său din ‘The Glory’?

Viața reală a lui Park Sung Hoon pare desprinsă dintr-o K-Drama cu chaeboli! Se pare că familia lui este extrem de bogată.

Pe 27 februarie, emisiunea de televiziune „Free Doctor” de la tvN a difuzat un episod care vorbea despre celebrități care provin din familii bogate.

În timpul discuției lor, un grup de jurnaliști a declarat: „Nu mulți oameni știu asta, dar Park Sung Hoon provine de fapt dintr-o familie foarte bogată, la fel ca personajul său din „The Glory”.

În „The Glory”, Park Sung Hoon joacă rolul lui „Jeon Jae-jun”, unul dintre bătăușii personajului principal Moon Dong-eun (actrița Song Hye Kyo) de la școală, care acum deține un club de golf elegant pe care îl tatăl său bogat i l-a predat.

Free Doctor

În ceea ce îl privește pe Park Sung Hoon, ei au spus: „Park Sung Hoon nu numai că este bun la actorie, dar este și deștept. De fapt, a urmat un liceu de limbi străine (o școală de elită). Membrii familiei lui sunt cu toții foarte educați; deci, familia lui este destul de înstărită.”

Unul dintre ei a adăugat: „Toată lumea din familie, cu excepția lui Park Sung Hoon, a mers fie la o facultate de medicină sau de drept. Se pare că membrii familiei lui l-au numit pe Park Sung Hoon „mutant”. Dar au vrut să spună asta într-un sens bun. Ce ei au vrut să spună prin asta: „Nu aveam idee că avem gene cu talent în acea zonă!””.

Ea a continuat: „Tatăl lui l-a susținut cu adevărat. Așa a putut Park Sung Hoon să ajungă atât de departe cu cariera sa de actor.”

Născut în februarie 1985, Park Sung Hoon s-a specializat în Studii de Teatru și Film la Institutul de Media și Arte Dong-ah.

În timp ce studia la universitate, el a reușit să obțină un rol minor în filmul hit „A Frozen Flower” în 2008; acest film a fost proiectul lui de debut.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s