8 membre Cosmic Girls reînnoiesc contractele cu Starship + 5 dintre ele și le încheie

news-thumbnail

Cosmic Girls (WJSN) reușește să învingă blestemul contractelor de 7 ani dar grupul se restrânge ca număr de membre.Agenția Starship Entertainment anunță fericită că a reușit să semneze noi contracte cu 8 dintre membrele WJSN: Seola, Bona, Exy, Soobin, Eunseo, Yeoreum, Dayoung, și Yeonjung.

Cu toate acestea, în urma unor discuții lungi atât cu Dawon, cât și cu Luda, cele două au decis să nu-și reînnoiască contractele.

În ceea ce privește membrele chineze ale WJSN de la Yuehua Entertainment: Xuanyi, Chengxiao, Meiqi, Starship Entertainment a comentat: „Contractele lor ca membre WJSN vor fi reziliate automat după expirarea contractului”.

Agenția a concluzionat: „Am dori să ne exprimăm recunoștința profundă față de Luda și Dawon pentru munca lor grea și dăruire. Respectăm alegerile lui Luda și Dawon și le vom sprijini activitățile viitoare și vom depune eforturi în continuare. Promitem să facem fiecare efort  ca activitățile WJSN să strălucească mai mult în diferite moduri și de a oferi sprijin deplin și sistematic membreor care și-au reînnoit contractele cu noi pe baza încrederii reciproce. Vă rugăm să încurajați și să sprijiniți călduros membrele WJSN care vor începe din nou.”

Cosmic Girls a debutat ca un grup de 13 membre în februarie 2016 cu „MoMoMo”. Începând cu 2018, grupul s-a concentrat pe promovarea ca 10 membre, deoarece membrle chineze Xuanyi, Cheng Xiao și Meiqi și-au concentrat promoțiile în străinătate.

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s