Actorul Son Ji Chang spune că Hodong a refuzat să fie gazda nunții lui Lee Seung Gi, nu invers!

Internauții sud coreeni l-au criticat pe Lee Seung Gi pentru că nu l-a ales pe comediantul Kang Hodong ca gazdă la ceremonia nunții. Aflați mai jos de ce Hodong l-ar fi refuzat în realitate, așa cum explică Son JI Chang.
Pe 3 martie, actorul Son Jichang a declarat într-un interviu exclusiv pentru presa locală: „Lee Seung Gi și Lee Da In sunt ocupați cu munca și cu diverse alte lucruri înainte de căsătoria lor, așa că m-am oferit și am spus că vreau să supraveghez organizarea nunții ca un cadou de nuntă.”

El a continuat: „Este o căsnicie care ar trebui să fie binecuvântată de mulți oameni, dar neînțelegerile par să se acumuleze. Așa că mulți oameni (în jurul lor) îi ajută pe miri și ai grijă de ei, astfel încât să poată avea amintiri fericite (la nuntă).. „Nu există nicio oficiere la nunta lui Lee Seung Gi. Ca să fiu sincer, Lee Seung Gi l-a rugat pe Kang Hodong, pe care l-a respectat și la care s-a uitat întotdeauna ca model de când au fost la „2 Days & 1 Night” să găzduiască nunta, dar Kang Hodong a refuzat, spunând că ar fi  prea rușinos să găzduiască nunta și a decis să-l felicite în felul său”.

Lee Seunggi și Lee Dain se vor căsători pe 7 aprilie, Yoo Jae Suk va găzdui prima parte a nunții, în timp ce Lee Soo Geun va găzdui partea a doua. Lee Juck va interpreta melodia de felicitare a mirilor.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s