Idolii care sunt cunoscuți pentru prezența scenică puternică

K-popul este cunoscut pentru evoluțiile idolilor pline de energie, emisiunile de diverstisment și cântecele care te cuceresc cu ușurință. Chiar dacă industria cunoaște mulți artiști talentați, idolii k-pop din această listă au reușit să cucerească inimile fanilor, dar și a nonfanilor cu evoluțiile captivante și prezența scenică.

Haideți să vedem care sunt aceștia!

1. G-Dragon – Big Bang

G-Dragon este unul dintre idolii k-pop ce nu are nevoie de o introducere, numele său fiind suficient. Artistul a obținut o mulțime de realizări și recorduri alături de Big Bang, trupă care a devenit legendară și renumită internațional. G-Dragon este liderul grupului, iar fanii VIP au văzut cu câtă pasiune face muzică și câtă creativitate are ca artist, acesta cucerindu-i cu carisma sa de fiecare dată când e pe scenă.

2. Kai – EXO

Interesul timpuriu pentru dans contemporan al lui Kai din EXO reprezintă unul dintre aspectele ce l-au făcut artistul de astăzi. Având în vedere istoricul său, de fiecare dată când dansează, captivează și uluiește publicul cu carisma, expresiile faciale și prezența scenică puternică. Fanii EXO-L și nu numai au văzut pasiunea lui Kai pentru dans și cât de mult iubește să fie pe scenă.

3. Jungkook – BTS

Mezinul trupei BTS, Jungkook, este un artist complet. Idolul iubește să fie pe scenă, să cânte și să danseze. Fanii ARMY chiar au spus că Jungkook ar putea fi al patrulea rapper din BTS. Având în vedere talentul și personalitatea simpatică, acesta fură multe inimi când evoluează pe scenă.

4. Jonghyun – SHINee

Jonghyun din SHINee a fascinat publicul cu prezența scenică și vocea sa uimitoare. Fanii Shawol pot spune cu siguranță cât de mult îi plăcea lui Jonghyun pe scenă, când cânta și dansa. Jonghyun cânta de fiecare dată cu pasiune, fapt ce mereu va rămâne în amintirea fanilor.

5. Ten – WayV 

Ten este o mașină de dans și asta se știe. Idolul este cunoscut pentru evoluțiile solo și expresiile faciale din timpul dansului. Astfel, datorită talentului său a ajuns să facă parte din NCT, WayV și SuperM. De asemenea, a participat la emisiunea de dans „Hit The Stage„.

Sursa: kpopstarz

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s