Ahn Jae Hyun vorbește despre personajul său din noua dramă romantică „The Real Has Come!”

Ahn Jae Hyun Dishes On His Character In New Romance Drama “The Real Has Come!”

„The Real Has Come!” va spune povestea haotică a unei mame singure care intră într-o relație contractuală falsă cu un ginecolog (Ahn Jae Hyun) care se opune cu fervoare căsătoriei.

Baek Jin Hee o va juca rolul lui Oh Yeon Doo, profesoară de limbi străine care este o stea în ascensiune în industria prelegerilor pe internet, în timp ce Ahn Jae Hyun îl va juca pe Gong Tae Kyung, un  ginecolog obstetrician talentat care este hotărât să nu se căsătorească.

Frumos, excepțional de  inteligenț și crescut într-un mediu privilegiat, Gong Tae Kyung pare să aibă totul – și pentru că nu vrea să fie legat de povara familiei, se opune ferm căsătoriei. Cu toate acestea, viața lui pașnică este întoarsă cu susul în jos când se încurcă în mod neașteptat cu Oh Yeon Doo. 

Serialul va marca primul rol dramatic al lui Ahn Jae Hyun în trei ani, iar actorul a spus că inițial a fost atras de proiect deoarece scenariul a fost atât de îndrăzneț: „Când am primit pentru prima dată recenzia și scenariul, mi-a fost ușor să-mi imaginez clar situațiile din dramă în minte, așa că nu mi-a luat mult timp să citesc”, și-a amintit Ahn Jae Hyun. „Cred că farmecul lui ‘The Real Has Come!’ este că este greu să renunți la scenariu și că nu vrei să-ți iei ochii de la el.”

Cât despre personajul său Gong Tae Kyung, Ahn Jae Hyun și-a descris farmecele notând: „Deși Gong Tae Kyung pare rece și rigid, el este de fapt moale la interior și are acel farmec „crocant pe dinafară, moale pe interior”. . Poate părea cineva căruia nu-i lipsește nimic, dar este de fapt un personaj jalnic de care nu are pe cine să se bazeze, ceea ce îl face zgârcit când vine vorba de exprimarea emoțiilor.”

El a continuat: „Gong Tae Kyung este ferm și inflexibil când vine vorba de opiniile sale. Indiferent ce s-ar întâmpla, el nu se lasă dus cu ușurință de alții și acționează conform propriei sale voințe. El este dur când ține față celor puternici, dar este blând cu cei care sunt slabi.”

“The Real Has Come!” are premiera pe 25 martie.

 

Sursa

 

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s