Ahn Jae Hyun își complică viața intrând într-o relație falsă cu Baek Jin Hee în “The Real Has Come!”

Watch: Baek Jin Hee Gets Back At Her Cheating Ex By Starting A Fake Relationship With Ahn Jae Hyun In “The Real Has Come!” Teaser

O relație care începe cu stângul! Trailerul K-Dramei “The Real Has Come!” arată cum personajul lui Baek Jin Hee vrea să se folosească de frumosul medic ginecolog interpretat de Ahn Jae Hyun pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit.

“The Real Has Come!” va spune povestea haotică a unei mame singure care intră într-o relație contractuală falsă cu un bărbat care se opune cu fervoare căsătoriei.

Baek Jin Hee va juca rolul lui Oh Yeon Doo, profesoară de limbi străine care este o stea în devenire în industria lecților pe internet. Ahn Jae Hyun îl va interpreta pe Gong Tae Kyung, un ginecolog obstetrician talentat care este hotărât să nu se căsătorească.

Cel mai recent teaser al dramei evidențiază haosul care se naște brusc în viața lui Oh Yeon Doo. După ce a depus eforturi pentru a deveni un lector de top pe internet, viața lui Oh Yeon Doo se prăbușește când îl vede pe iubitul ei Kim Joon Ha (Jung Eui Jae) înșelând-o cu Jang Se Jin (Cha Joo Young).

Situația se înrăutățește atunci când Oh Yeon Doo află și că este însărcinată și mormăie încet pentru ea însăși: „Dar visul meu este chiar în fața ochilor mei”.

Pe de altă parte, Jang Se Jin pare gata să se mărite când Gong Tae Kyung o întreabă pe aceasta: „Chiar ai vrea să te căsătorești cu mine?” Relația lor evoluează și mai mult și Jang Se Jin îi spune ferm lui Gong Tae Kyung: „Gândește-te cum ar trebui să te comporți cel mai bine ca un fiu”. Gong Tae Kyung comentează furios: „Totul este din cauza acelei femei nebune”.

Gong Tae Kyung este mai târziu șocat să afle despre sarcina lui Oh Yeon Doo, dar ea profită de ocazie pentru a-l folosi și a-l deruta pe Kim Joon Ha. Când Kim Joon Ha întreabă cine naiba ar fi tatăl copilului ei dacă nu el, Oh Yeon Doo îl prezintă cu mândrie pe Gong Tae Kyung spunând: „M-am îndrăgostit de această persoană imediat ce l-am văzut”.

Mama lui Oh Yeon Doo, Kang Bong Nim (Kim Hye Ok), îl apucă pe Gong Tae Kyung de păr și țipă la el: „Tu ești tatăl?!”

Oh Yeon Doo își urmează planul răutăcios în timp ce îi sugerează o relație contractuală lui Gong Tae Kyung, spunând „Acum că s-a ajuns la asta… vrei să fii al meu și al copilului meu…”

Cu toate acestea, lucrurile ajung să se schimbe când Gong Tae Kyung îi spune lui Oh Yeon Doo: „Hai să ne căsătorim”. Ea spune neîncrezătoare: „Ești nebun!”

 

Această poveste nebunească va începe în data de 25 martie.

 

Sursa

Publicitate

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s